Connect with us

technokrata

Samsung F490: 5 megapixeles, érintőkijelzős mobil

Kütyük

Samsung F490: 5 megapixeles, érintőkijelzős mobil

A Samsung hamarosan fellebbenti a fátylat legújabb, F-sorozatú készülékéről.

A kereskedelmi forgalomban nemrégiben debütált, és a Samsung által az iPhone riválisának kikiáltott F700 rövid időn belül egy vadonatúj testvérmodellt fog kapni. A keresztségben Samsung F490 nevet kapott újdonságnak az ugyancsak dél-koreai származású LG KU990 (Viewty) ellen kell majd felvennie a harcot.

A hagyományos mobil billentyűzetet nélkülöző Samsung SGH-F490 előlapján egy nagyméretű, 3,2 colos képátlóval rendelkező TFT érintőkijelző kapott helyet, mely elsősorban 432×240 pixeles felbontásáról, illetve erővisszacsatolási képességéről ismerszik meg. Ez utóbbi ugyebár azt jelenti, hogy amennyiben ujjunkkal hozzáérünk a kijelzőn megjelenő virtuális gombokhoz, akkor az integrált vibra-motor egy parányi rezgéssel válaszol.

Az UMTS és HSDPA hálózatokban egyaránt használható Samsung újdonságból természetesen a Bluetooth, a Wi-Fi és a microSD bővíthetőség sem hiányzik. Ezenkívül szólnunk kell még az 5 megapixeles kameráról, a Croix felhasználói interfészről, illetve a mintegy 600 dolláros (105 ezer forint) kezdőárról. A Samsung F490 várhatóan 2008 első negyedévében debütál majd, feltehetően az amerikai CES 2008 kiállításon, januárban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle