Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotó: kitárulkozott a Sony Ericsson Z660i

Kütyük

Kémfotó: kitárulkozott a Sony Ericsson Z660i

Egy újabb fotó a japán-svéd gyártó egyik titkos újdonságáról.

A Sony Ericsson az elmúlt hónapokban szépen lassan piacra dobta első ultra-vékony kategóriás telefonjait, azonban mindeddig még nem jelentett be clamshell, vagyis szétnyitható kialakítású slim készüléket.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a Sony Ericsson első ultra-karcsú kagylómobilja Z660i néven debütál majd valamikor a közeljövőben. A tulajdonképpen a Sony Ericsson K660i szétnyitható verziójának tekinthető Sony Ericsson Z660i várakozások szerint 14 milliméteres vastagsággal, illetve fém (rozsdamentes acél) borítással rendelkezik. Az általunk először a múlt héten bemutatott telefonról most az alábbi új felvétel érkezett, köszönhetően az SE-Society-nek:

A Becky fejlesztési kódnevet viselő újdonságban egy 2 megapixeles CMOS képszenzorra épülő digitális fényképezőgép modul teljesít szolgálatot, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos fotók készíthetők. A telefonról tudni lehet továbbá, hogy UMTS és HSDPA hálózatokban is használható lesz. A várható ár egyelőre ismeretlen. Végül még egyszer a telefon legutóbbi designtervei:

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés