Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola Z8 Ferrari Limited Edition

Kütyük

Motorola Z8 Ferrari Limited Edition

A Motorola elkészítette népszerű okostelefonja spéci változatát.

A Motorola Z8 Ferrari Limited Edition igen csak beszédes nevet kapott: ezúttal egy limitált darabszámban készülő, Ferrari ihletésű új mobiltelefonhoz van szerencsénk. A Ferrari színekben pompázó és Ferrari logós készüléken egyedi videók, csengőhangok és háttérképek kaptak helyet. A Motorola Z8 Ferrari Limited Edition 2008 elején jelenik meg a kereskedelmi forgalomban. Az egyelőre ismeretlen árú telefont a Ferrari kereskedésekben és a nagyobb Motorola boltokban lehet majd megvásárolni.

Motorola Z8
A MotoRIZR Z8 egyedi szétcsúsztatható kialakítással rendelkezik: a ˝kick slider˝ mechanizmus lényege, hogy a telefon hátoldala nem sík, hanem enyhén görbített formájú, így nyitott állapotban a kijelző enyhén meg van döntve a felhasználó felé.

A Z8 nem hagyományos mobil, hanem okostelefon besorolású: a készüléken Symbian 9.2 operációs rendszer, illetve a legújabb UIQ 3.1 felhasználói interfész kapott helyet. A 15,3 milliméter vastag telefonban egy QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású TFT LCD lapul, mely több mint 16 millió színárnyalatú és 2,2 colos képátlójú (35×50 milliméter).

Jó szokásához híven a Motorola ezúttal sem feledkezett meg a villámgyors adatátviteli technológiákról, vagyis a 3G-ről és a 3,5G-ről. A Z8-ba került HSDPA kontroller révén akár 3,6 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető.

A 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamera nyolcszoros digitális zoommal és LED-segédfénnyel, valamint videófelvevő képességgel van felvértezve, a 90 MB-os belső memória pedig 4 GB-ig bővíthető, természetesen microSD memóriakártyák révén. A Motorola Z8 természetesen Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilis.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés