Connect with us

technokrata

Friss infók a különleges Motorola újdonságról

Kütyük

Friss infók a különleges Motorola újdonságról

Az amerikai vállalat egy érdekes új telefon kifejlesztésén munkálkodik.

A Motorola az elmúlt időkben meglepően nagy sikert aratott okostelefonja, a Linux operációs rendszerre érkező Motorola MING A1200 hamarosan megkapja utódmodelljét. Az elsősorban az ázsiai kontinensen sikeres A1200 nem éppen ultra-vékony kialakításáról volt híres, ezért az új változat már nem 21,5 milliméter, hanem csak 17,5 milliméter vastag.

Az általunk először a múlt héten bemutatott készülék a legfrissebb híradások szerint nem februárban, hanem csak a jövő esztendő második negyedévében fog bemutatkozni. Bill Chen, a Motorola egyik vezető munkatársa az üggyel kapcsolatban elárulta, hogy az új MING modell egy high-end és egy belépőszintű változatban fog készülni, azonban sajnos egyik készülék sem lesz 3G kompatibilis. A telefont egyébként Kínában fejlesztik és Tajvanon fogják gyártani.

A nemrégiben debütált RAZR2 modellekéhez hasonló designnal rendelkező, Motorola A1600 típusjelzésű smartphone továbbra is Linux-os alapokon nyugszik, processzora azonban jelentősen nagyobb teljesítményű lett. A négynormás (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett okosság sajnos még mindig csak GPRS hálózatokban használható: az előzetes információk szerint a HSDPA, az UMTS és az EDGE is hiányzik a készülékből.

A várhatóan a februári 3GSM Világ Kongresszuson debütáló Motorola A1600 kapcsán említést érdemel még a LED-vakus és autofókuszos, 3,2 megapixeles felbontású kamera, a nagyméretű érintőkijelző, az integrált GPS-vevő, illetve a Bluetooth és Wi-Fi támogatás. A várható ár egyelőre ismeretlen.

A Motorola A1200-ról készített részletes tesztünk az alábbi linken érhető el.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle