Connect with us

technokrata

Díjeső: taroltak a Samsung mobilok

Kütyük

Díjeső: taroltak a Samsung mobilok

32 CES Innovációs Díjat nyertek a különböző Samsung termékek.

A Samsung Electronics design és műszaki fejlesztéseinek köszönhetően 32 díj várományosa a 2008-as Nemzetközi Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (CES). A Las Vegasban évente megrendezésre kerülő szórakoztató elektronikai seregszemle január 7-én nyílik, de a díjazottak listáját már nyilvánosságra hozták – lássuk, hogy mit ír a hivatalos sajtóközlemény!

A CES-en megjelenő termékeket elöljáróban egy háromfős bírói testület értékeli, ami egy független mérnökből, egy kereskedelmi újságíróból és egy független ipari mérnökből áll. Azok a termékek, amelyeket a leginnovatívabbnak és legstílusosabbnak tartanak érdemlik ki a CES díjat. A jelöléseket az IDSA (The Industrial Designers Society of America – Amerikai Ipari Tervező Társaság) hagyja ezek után jóvá, ami véleményező testületként is funkcionál.

A 32 díj közül 13-at a mobiltelefon és annak kiegészítői kategóriában nyerte el a Samsung.

BlackJack II (SGH-i617)
A BlackJack ll egy Windows Mobile 6-ra épülő okostelefon QWERTY billentyűzettel, 2 megapixeles kamerával, dokumentumszerkesztővel és Bluetooth 2.0-ával.

Samsung Juke (SCH-U470)
A Samsung Juke egy egyedülálló, forgó csuklópántos zenelejátszó mobiltelefon. Három színben kapható 2 GB belső memóriával rendelkezik és a legújabb sztereo Bluetooth technológiát alkalmazták benne.

Samsung Blast (SGH-T729)
A Samsung Blast egy karmazsin és fekete színben kapható csúszka telefon QWERTY jellegű billentyűzettel és sokrétű kommunikációs megoldásokkal. MP3 lejátszót, egy 1,3 megapixeles kamerát és a sztereo Bluetooth technológiát is beleépítették.

Samsung U900
A Samsung U900 3 megapixeles kamerával, TV kimenettel, Bluetooth vezetéknélküli technológiával, microSD bővíthetőséggel rendelkező mobil. A készüléket a Samsung kizárólagosan az Egyesült Államokbeli Verizon mobilszolgáltató számára fejlesztette ki.

SCH-i760
Az i760 egyedi horizontális csúszka kialakítással és Microsoft Windows Mobile 6 Professional operációs rendszerrel rendelkezik. MP3 lejátszó, kamera, videórögzítő és microSD memóriakártya bővíthetőség is helyet kapott benne.

SCH-U620
A Samsung U620-as vékony csúszkája a szórakoztatást a felhasználók ujjához helyezi, 2 colos kijelzőjével, melyen akár TV-t is tudunk nézni, hiszen támogatja a DVB-T szabványt. Mindezek mellett Bluetooth-t, fejlett üzenetküldési szolgáltatásokat és egy 1,3 megapixeles kamerát is találunk benne.

SPH-A513
3 megapixeles kamera 4x-es digitális zoomal, Bluetooth, GPS és microSD bővíthetőség – csak néhány dolog azokból a képességekből, amivel a telefon fel van vértezve.

Samsung UpStage (SPH-M620)
A Samsung UpStage igazán ˝megpörgeti˝ a zenéket. A kétarcú csúszka modell a beépített MP3 lejátszójával, az 1,3 megapixeles kamerájával és videórögzítőjével, valamint sztereo Bluetooth képességeivel jeleskedik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom