Connect with us

technokrata

Új Nokia N-Gage – kezdődik a játék!

Kütyük

Új Nokia N-Gage – kezdődik a játék!

Már nem kell sokat várnunk az új N-Gage-re.

Emlékezetes, hogy a finn vállalat augusztus végén jelentette be a vadonatúj N-Gage platformot, melynek az eredeti tervek szerint már a múlt hónapban be kellett volna indulnia, erre azonban mindeddig nem került sor. Információink szerint a Nokia ezen a héten jelenti majd be az új szolgáltatás indulását.

Az új N-Gage mobiljáték szolgáltatással az összes N-Gage játékot ingyenesen kipróbálhatjuk a piacon lévő több tízmillió kompatibilis Nokia készülék bármelyikén. Ha egy játék megtetszik, akkor azt egy készülékkel, vagy személyi számítógéppel kényelmesen letölthetjük és megvásárolhatjuk, és már folytathatjuk is a játékot. Az élményt másokkal is megoszthatjuk, ha az N-Gage arénában kapcsolatba lépünk barátainkkal, kihívjuk egy játékra a világszerte játszó többi játékost, és részt veszünk a közösségi programokban.

A www.n-gage.com címen (személyi számítógépre, vagy mobilra) ingyenesen le lehet majd tölteni és fel lehet telepíteni az N-Gage alkalmazást. Az alkalmazást a későbbiekben számos Nokia készülék tartalmazni fogja, így a felhasználók a doboz felnyitása után azonnal játszhatnak majd. Az N-Gage-et támogatók köre nemrégiben kibővült a Capcommal és a híres Crash Bandicoot játékával érkező Vivendivel, ezenkívül pedig az EA Sports FIFA 08, a The Sims 2 Pets, a Tetris, a Tiger Woods PGA Tour és a Star Wars: The Force Unleashed is megjelenik a platformon.

Az N-Gage játékok javasolt ára az N-Gage áruházban helyi adók nélkül 6 és 10 euró között mozog majd, és hitelkártyával, vagy – amennyiben lehetséges – a szolgáltatói számlákkal együtt fizethetünk értük. A szolgáltatói számlázásra több mint 20 országban nyílik lehetőség, míg a hitelkártyás fizetés világszerte elérhető. Emellett alacsony áron napi és heti játékjogokhoz is hozzá lehet jutni, és vásárlás előtt az összes játék ingyenesen kipróbálható. Ráadásul akár a hálózaton keresztül, akár az internetről töltjük le a játékokat, a játékgyűjteményünk kezelése a számítógépes mentést és szinkronizálást végző alkalmazásnak köszönhetően pofonegyszerű lesz.

Az új N-Gage többek közt az alábbi készülékekkel kompatibilis:
-Nokia N73
-Nokia N81
-Nokia N81 8GB
-Nokia N82
-Nokia N93
-Nokia N93i
-Nokia N95
-Nokia N95 8GB.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák