Connect with us

technokrata

Élőfotók: a vadonatúj Nokia S60

Kütyük

Élőfotók: a vadonatúj Nokia S60

Néhány felvétel arról, hogy körülbelül hogyan is néz ki a Nokia népszerű okostelefon platformjának legújabb verziója.

Emlékezetes, hogy a Nokia idén február elején jelentette be a S60 3rd Edition Feature Pack 2-t, mely jelenleg még egyetlen piacon lévő Nokia telefonon sem érhető el. Az új platform készülék-szintű hivatalos bemutatkozására 2008 első negyedévében kerül majd sor, az egyik első ilyen új Nokia smartphone pedig a Nokia 5710-es lesz. Ezen a telefonon készültek egyébként az alábbi screenshotok is.

A Symbian OS 9.3-ra épülő, S60 3rd Edition Feature Pack 2 névre keresztelt csomag a fejlesztők elmondása szerint a korábbiaknál nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, és jelentősen megkönnyíti az alkalmazás-fejlesztők munkáját. A csomagnak részét képezi többek közt az Open C, amit természetesen az SDK-ba (Software Development Kit) is beleintegrál a Nokia. Az újdonság használhatóságát is jelentős mértékben tovább fejlesztették, így például új funkciókkal gazdagodott az üzenetkezelés, a többfeladatos működés, illetve a letöltési szolgáltatás. Ezenkívül pedig jelentős multimédiás fejlesztéseknek is tanúi lehetünk.

A készülékeket gyártó cégek számára az idei esztendő második negyedévétől kezdve elérhető, Flash Lite 3-as új pakk teljesen kompatibilis az S60 3rd Edition-nel, és az utóbbira fejlesztett alkalmazások minden további nélkül futtathatók a Feature Pack 2-re épülő smartphone-okon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle