Connect with us

Hirdetés

technokrata

100 millió LG mobiltelefon 2008-ban

Kütyük

100 millió LG mobiltelefon 2008-ban

Az LG Mobile nagyon komoly tervekkel rendelkezik a jövő évre vonatkozólag.

A dél-koreai székhelyű vállalat munkatársai a napokban bejelentették, hogy az LG a 2008-as esztendőben globálisan már több mint 100 millió mobiltelefont szeretne forgalomba hozni. Ahn Seung-kwon, a cég mobiltelefon részlegének a vezérigazgatója elmondta, hogy az LG számára már 2007 is remekül alakult, de 2008 várhatóan még jobb lesz.

Emberünk elmondta, hogy idén megközelítőleg 80 millió LG mobil készülék talál gazdára világ szerte, illetve utalt arra, hogy a jól alakult eladási mutatók elsősorban annak köszönhetők, hogy a vállalat fashion kategóriás mobiljai, a Chocolate Phone-ok (csokimobil), a Shine modellek és a Prada készülék gyakorlatilag az egész világon nagy népszerűségnek örvendenek. Seung-kwon elárulta, hogy az LG Mobile 2008-ban a divatmobilok mellett kiemelt figyelmet kíván szentelni a nagytudású high-end telefonoknak is.

A piacvezető Nokia idén egyébként várhatóan 430 millió mobilt tud eladni, a második és harmadik helyezett Motorola és Samsung körülbelül 160-160 milliót, a Sony Ericsson pedig mintegy 100 millió darabot.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés