Connect with us

Hirdetés

technokrata

Aranyos: szuper-olcsó új mobil

Kütyük

Aranyos: szuper-olcsó új mobil

A Sagem bemutatta legújabb fejlesztését.

A francia gyártó által most bejelentett Sagem my220X tulajdonképpen nem más, mint a tavaly debütált Sagem my150X némileg továbbfejlesztett, új kiadása. A nem túl trendi, monokróm kijelző végre átadta a helyét egy színes LCD-nek: a cSTN technológiájú panel 128×128 pixeles felbontású, 16 bites színmélysége révén pedig egész pontosan 65.536 színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A candybar, vagyis hagyományos kialakítású Sagem my220X 107 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 10 milliméter vastag, miközben tömege nem éri el a 65 grammot. Ez persze nem is csoda, hiszen a kétnormás (900/1800 MHz) GSM modullal felvértezett telefonból többek közt a digitális fényképezőgép modul is kimaradt – a költséghatékonyság javítása érdekében.

A 3 órás beszélgetési idejű, illetve maximum 10 napos készenléti idejű Sagem my220X-ben sem infravörös port, sem pedig Bluetooth nem kapott helyet. A polifonikus csengőhangokkal ellátott, kihangosítható Sagem újdonság pre-paid ára az európai piacokon mindössze 25 euró (6 ezer forint) körül fog mozogni. A készülék fekete- és aranyszínű változatokban is kapható lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés