Connect with us

technokrata

Új luxusmobilok: arany, acél és bőr – minden mennyiségben

Kütyük

Új luxusmobilok: arany, acél és bőr – minden mennyiségben

Az első számú luxusmobil gyártó új modelleket jelentett be.

Emlékezetes, hogy a Vertu tavaly nyárvégén mutatta be Constellation nevezetű mobilját, mely tavaly ősz óta hazánkban is megvásárolható. Most ennek a készüléknek jelentek meg a legújabb változatai, melyek a keresztségben a Vertu Mixed Metal Constellation, illetve Vertu Constellation Burgundy nevet kapták, és az alábbi felvételeken tekinthetők meg. Az új modellek felületének nagy részét rozsdamentes acél borítja, de 18 karátos aranyból készült például a navigációs gomb, az extra hangszóró borítása, az oldalsó gombok, illetve a díszcsavarok. A Mixed Metal kiadás hátlapját fekete-, a másik modellét pedig burgundi vörös színű bőr borítja.

Vertu Constellation
A Vertu Constellation névre hallgató készülékek a gyártó angliai üzemében kézimunkával készülnek és a legdrágább változatot például negyvenöt darab, kézzel meghúzott mini csavar tartja össze. Ezen a csúcsmodellen gazdag aranydíszítésnek lehetünk tanúi, de ezenkívül bőrt és kerámiát is találhatunk a felhasznált anyagok között. Az új Vertu telefonok közös vonása a kisebb-nagyobb karcolásoknak könnyedén ellenálló, zafírkristály LCD borítás.

A Vertu Constellation egy hagyományos kialakítású, rejtett antennás mobiltelefon, mely 109 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 15,7 milliméter vastag. A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz), GPRS és EDGE támogatású készülékben egy TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. Említést érdemel továbbá a Bluetooth adatátvitel, a fejlett zene- és videólejátszó alkalmazás, a repülőgép üzemmód, valamint az USB csatlakoztathatóság. A telefonok tömege 140 és 163 gramm között mozog.

A legdrágább, 18 karátos aranyborítású és kerámia billentyűzetes Vertu Constellation ára átszámítva mintegy 3,9 millió forint. A legolcsóbb változat átszámítva mintegy 930 ezer forintba kerül, igaz ezért a pénzért aranyat nem, hanem ˝csak˝ rozsdamentes acélt és fekete bőrborítást kapunk. A különleges telefonról készített részletes tesztünk az alábbi linken olvasható.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle