Connect with us

Fekete gyémánt: luxusmobil 7,5 millió forintért!

Kütyük

Fekete gyémánt: luxusmobil 7,5 millió forintért!

A luxusmobilok gyártásával foglalkozó Gresso cég újra hallat magáról.

Emlékezetes, hogy a Gresso tavaly év végén mutatta be első luxustelefonjait, a Black Aura Collection termékcsalád három tagját, a Gresso Blackwood-ot, a Gresso Blackwood Gold Edition-t és a Gresso Gold-ot. Ezt követően idén augusztusig kellett várnunk az újabb eresztésre, vagyis az Avantgarde Collection sorozatra, mely most két új taggal bővült. Ez a két újdonság a Black Diamonds és a Royal Black Diamonds.

Az új Gresso telefonokat kizárólag kézzel szerelik össze és olyan anyagokat használnak fel készítésükkor, mint például az arany, a zafír-kristály, vagy a rozsdamentes acél. A fedlap nagy része fából van, de nem is akármilyen fajtából: a borítást egy különleges afrikai ébenfából, úgynevezett grenadilfából készítik. Érdekesség, hogy a billentyűzeten látható számokat és karaktereket lézerfénnyel vágják ki, illetve, hogy a gombokon római számok találhatók. Továbbá egyedi megoldás, hogy a levehető hátlapot mágnesek tartják a helyükön, így levételük rendkívül egyszerű.

A TFT technológiára építkező folyadékkristályos kijelző 320×240 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú, a hátfalba szerelt kamera révén pedig maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fotók készíthetők. Nem elhanyagolható szempont, hogy az új Gresso telefonok nem hagyományos mobilok, hanem okostelefonok: az operációs rendszer szerepét ezúttal a Windows Mobile 6 Standard tölti be. A mindössze 14 milliméter vastag telefonok 119,5 milliméter hosszúak és 48 milliméter szélesek.

Az új Gresso mobilok közül a Black Diamonds ˝potom˝ 9.000 euróért (2,27 millió forint) a miénk lehet, ellenben a mindössze 50 példányban készülő Royal Black Diamonds már nem kevesebb mint 30.000 (7,57 millió forint) euróba kerül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom