Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fekete gyémánt: luxusmobil 7,5 millió forintért!

Kütyük

Fekete gyémánt: luxusmobil 7,5 millió forintért!

A luxusmobilok gyártásával foglalkozó Gresso cég újra hallat magáról.

Emlékezetes, hogy a Gresso tavaly év végén mutatta be első luxustelefonjait, a Black Aura Collection termékcsalád három tagját, a Gresso Blackwood-ot, a Gresso Blackwood Gold Edition-t és a Gresso Gold-ot. Ezt követően idén augusztusig kellett várnunk az újabb eresztésre, vagyis az Avantgarde Collection sorozatra, mely most két új taggal bővült. Ez a két újdonság a Black Diamonds és a Royal Black Diamonds.

Az új Gresso telefonokat kizárólag kézzel szerelik össze és olyan anyagokat használnak fel készítésükkor, mint például az arany, a zafír-kristály, vagy a rozsdamentes acél. A fedlap nagy része fából van, de nem is akármilyen fajtából: a borítást egy különleges afrikai ébenfából, úgynevezett grenadilfából készítik. Érdekesség, hogy a billentyűzeten látható számokat és karaktereket lézerfénnyel vágják ki, illetve, hogy a gombokon római számok találhatók. Továbbá egyedi megoldás, hogy a levehető hátlapot mágnesek tartják a helyükön, így levételük rendkívül egyszerű.

A TFT technológiára építkező folyadékkristályos kijelző 320×240 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú, a hátfalba szerelt kamera révén pedig maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fotók készíthetők. Nem elhanyagolható szempont, hogy az új Gresso telefonok nem hagyományos mobilok, hanem okostelefonok: az operációs rendszer szerepét ezúttal a Windows Mobile 6 Standard tölti be. A mindössze 14 milliméter vastag telefonok 119,5 milliméter hosszúak és 48 milliméter szélesek.

Az új Gresso mobilok közül a Black Diamonds ˝potom˝ 9.000 euróért (2,27 millió forint) a miénk lehet, ellenben a mindössze 50 példányban készülő Royal Black Diamonds már nem kevesebb mint 30.000 (7,57 millió forint) euróba kerül.

Tovább
Hirdetés



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés