Connect with us

technokrata

Vásárlás előtt, otthon is kipróbálható új mobilok!

Kütyük

Vásárlás előtt, otthon is kipróbálható új mobilok!

Egy új megoldás azoknak, akik nem a boltokban, a tömegben egymást lökdösődve szeretnék kipróbálni a vásárlásra esélyes készülékeket.

A TryPhone névre keresztelt szolgáltatás lényege, hogy segítségével akár az otthoni karosszékünkben ülve is megismerkedhetünk az általunk kiszemelt mobiltelefon funkcióival, illetve mindennapi használatával.


A www.tryphone.com webcímen elérhető szolgáltatás megmutatja nekünk, hogy pontosan hogyan is néz ki az általunk kiválasztott mobiltelefon, melyet azonban nem csak statikus fotókon tekinthetünk meg. A telefon virtuális billentyűzetén gyakorlatilag bármely gombra ráklikkelhetünk az egérrel, és megleshetjük, annak pontosan mi lesz a következménye: közlekedhetünk a menükben, új háttérképeket választhatunk magunknak, és elindíthatjuk a zenelejátszót, vagy a kamera alkalmazást.

Ezen túlmenően megismerkedhetünk a mobiltelefon részletes specifikációival, különböző demókat nézhetünk meg vele kapcsolatban, sőt még az olvasói kommenteket is átnézhetjük. Lehetőség van a készülékek egymással történő összehasonlítására, és persze akár azonnal meg is vásárolhatjuk a telefonokat. Némi üröm az örömben, hogy a jelenleg még béta állapotú TryPhone egyelőre csak négy mobilt ismer: Apple iPhone, BlackBerry Pearl, LG Muziq és Samsung Juke.

A weboldalon természetesen nem tudjuk megtapogatni a telefonokat, így azért a kereskedésekben történő személyes kézbevételt továbbra is érdemes megejteni a vásárlás előtt.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle