Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadiúj iGO 8 navigáció a csúcs GPS-en: 3D-s élmény!

Kütyük

Vadiúj iGO 8 navigáció a csúcs GPS-en: 3D-s élmény!

HP iPAQ 316 és Nav N Go navigációs technológia: háromdimenziós vezetési élmény.

Navigációs eszköztől soha nem látott teljesítmény, pazar szélesvásznú kijelző, multimédia funkciók, mobiltelefon kihangosítás és mindenekelőtt gyárilag telepített Nav N Go iGO 8 alapú térképszoftver: a HP iPAQ 316 a karácsonyi szezon egyik slágere lehet.

A magyar fejlesztésű iGO My way navigációs rendszer évek óta egyre több autós életét könnyíti meg egyszerűen kezelhető felületével és pontos térképeivel. A Nav N Go iGO 8 alapú szoftvermegoldás leglátványosabb újdonsága, hogy a domborzati elemeket és az épületeket három dimenzióban jeleníti meg, minden eddiginél valósághűbb élményt nyújtva. Az iPAQ 316 a két cég hosszú távú stratégiai együttműködésének első kézzelfogható eredménye, mely elsőként tartalmazza a Nav N Go Kft. által a HP részére speciálisan fejlesztett Nav N Go iGO 8 alapú szoftvert.

A készülék szíve a 600 MHz-es, kétmagos Centrality Titan processzor, mely lassulások nélkül, zökkenőmentesen futtatja az egyedülálló, térbeli képet sugárzó navigációs programot. Az iPAQ 316 a jelenleg kapható átlagos navigációs eszközökhöz képest több mint dupla akkora, 800×480 képpont felbontású, szélesvásznú kijelzőt kapott, mely amellett, hogy kristálytiszta képet ad, tükröződésmentes bevonatának köszönhetően zavaró fényviszonyok között is jól látható. A pontos helymeghatározásért az iparági szabványnak tekintett SiRFstar III GPS vevő felel.


˝A HP iPAQ 316 az elsők között megjelenő navigációs asszisztens a magyar piacon, mely gyárilag a 21 ország térképét tartalmazó új Nav N Go iGO 8 alapú szoftverrel érkezik˝ – mondta el Molnár Imre, a HP Személyi Számítógépek Üzletág vezetője. ˝Az iPAQ 316 teljesítményben és minőségben is jócskán túlszárnyalja a navigációs asszisztensektől megszokott színvonalat˝.

˝Az iPAQ 316 a nagy teljesítményű processzora és nagy felbontású képernyője által tökéletesen jeleníti meg a Nav N Go életszerű 3D navigációs megoldását˝ – mondta Leon van de Pas, a Nav N Go Kft ügyvezető igazgatója.

A HP iPAQ 316 nem csak a fejlett navigáció miatt lehet a sofőrök hű társa. A készülék Bluetooth-képes mobiltelefonnal összekapcsolva kihangosítóként is működik, a szórakozásról pedig beépített zene- és videólejátszó, valamint a Nav N Go két gyárilag mellékelt játéka gondoskodik. Az iPAQ 316-ban emellett helyet kapott egy fényképnézegető alkalmazás és egy számológép is.

A HP iPAQ 316 már néhány napja kapható Magyarországon. Dobozában minden megtalálható, ami szükséges az azonnali használathoz, beleértve az adatkábelt, az asztali és autós töltőt, tokot, sőt, az autós tartót is. A 110x87x18 milliméter méretű és 187 gramm tömegű készülék 120.000 forint alatti ajánlott bruttó végfelhasználói árral rendelkezik.

A jövőben egyre több HP navigációs asszisztens kerül majd forgalomba a Nav N Go által fejlesztett háromdimenziós szoftvermegoldással. A magyar cég fejleszti az új HP eszközök navigációs kezelőfelületét, és az előre telepített játékokat is.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés