Connect with us

technokrata

Ritkaság: eladásra kínált prototípus mobil!

Kütyük

Ritkaság: eladásra kínált prototípus mobil!

Ilyen mobiltelefonja bizony nem sok emberkének van.

A BenQ-Siemens SL98-ról először idén nyár közepén hallhattunk, most pedig az eBay-en is felbukkant egy prototípus ebből a mindössze néhány példányban készült ritkaságból. Az eladó 555 eurót, vagyis mintegy 140 ezer forintot kér az egyébként állítólag teljesen működőképes készülékért.

Az SL98 leginkább a sliderphone-ok, vagyis a szétcsúsztatható mobiltelefonok közé sorolható, azonban az esetében alkalmazott slider mechanizmus minden korábbi megoldástól eltér.

Az eddig megjelent csúszkamobilok többsége valahogy úgy néz ki, hogy alaphelyzetben csak a kijelző és néhány fontosabb kezelőszerv (funkció- és navigomb) látszik rajta, majd pedig a szétcsúsztatást követően előbukkan az alsó szekcióban elhelyezett hagymományos billentyűzet. Nos, az SL98 teljesen más felépítésű.

A RAZR mintára egyetlen fémdarabból készült billentyűzet már alaphelyzetben is elérhető, felette pedig egy kisméretű LCD teljesít szolgálatot – a nagyméretű QVGA (320×240 pixel) főkijelző a telefon szétcsúsztatása után lát napvilágot. Az 1,3 megapixeles felbontású beépített digitális fényképezőgép ugyanannak a mozgó modulnak a hátsó részén található, mint amelyben a nagy kijelző lakik. A belső memória microSD memóriakártyákkal bővíthető.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom