Connect with us

technokrata

Hogyan nyerjünk 5 megapixeles Samsung G800 mobilt?

Kütyük

Hogyan nyerjünk 5 megapixeles Samsung G800 mobilt?

Most itt a remek lehetőség, hogy egy Samsung G800-assal lehessünk gazdagabbak.

A Samsung jelenlegi csúcs fotós mobiljának megnyeréséhez nem kell mást tenni, mint felkeresni a www.mobilfotosuli.hu weboldalt, ahol egy rövid mobil fotós iskola elvégzését követően vizsgát kell tennünk. Ha sikerült mind a hat, egyébként nem túl nehéz kérdésre helyes választ adni, adott az esély, hogy hamarosan egy Samsung G800-as készüléket nyerjünk.

Aki tuti biztosra akar menni, az jelenleg a T-Mobile-nál és a Vodafone-nál vásárolhat magának Samsung G800-at. A T-Mobile-nál új előfizetéssel 79.980 forintba kerül a telefon, a Vodafone pedig előfizetéses, illetve VitaMAX csomagban 75.990, illetve 90.990 forintos áron forgalmazza a készüléket.

Samsung SGH-G800
A 103x51x16,8 milliméter méretű újdonság hátlapjában egy 5 megapixeles (2.592×1.944 képpont) felbontású képszenzorra épülő, 3x-os optikai zoomos digitális fényképezőgép modul teljesít szolgálatot, mely a mai elvárásoknak megfelelően autofókusz funkcióval, illetve elektronikus képstabilizátorral garantálja, hogy a fotók kellően élesek legyenek. Említést érdemel többek közt a panorámakép funkció, a makró mód, illetve a sorozatfelvétel készítési lehetőség.

A sötétben történő fotózást ezúttal nem LED-, hanem xenon-alapú vaku segíti, mely a korábbi Samsung vakuknál jelentősen nagyobb fényerejű, és többek közt vörösszemhatás csökkentésre is képes. A vakut és az optikát egyébként egy nagyméretű, elhúzható fedlap védi meg a különböző külső behatásoktól, vagyis például a karcolásoktól. A 2,4 colos képátlójú kijelző 320×240 pixeles felbontású.

A Sony Ericsson K850i és Nokia N95 kategóriájában hadrendbe állított Samsung SGH-G800 immár nem csak EDGE és UMTS, hanem akár HSDPA (3,6 Mbit/s) hálózatokban is minden további nélkül használható. A Bluetooth 2.0 kompatibilis mobil bővítőslotjába microSD memóriakártyákat lehet behelyezni.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle