Connect with us

Divatos új csúszka zenemobil a Samsungtól

Kütyük

Divatos új csúszka zenemobil a Samsungtól

A Samsung mobiltelefon újdonság áradata ilyenkor, az év vége felé járva sem lanyhul.

Ékes bizonyítéka ennek az az új sliderphone, az SGH-F250 típusjelzésű készülék, melyet most jelentett be a dél-koreai székhelyű gyártó. A divatos megjelenésű, szétcsúsztatható kialakítású újdonság csukott állapotban 94 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 17,5 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 96 grammot nyom.

Könnyen látható, hogy a Samsung ezúttal a zenei szolgáltatásokra fókuszált, lévén, hogy a kijelző alatt elhelyezett ötirányú navigombon zenei funkciók jelei vannak feltüntetve. A fejlett MP3/AAC lejátszóval rendelkező telefonból többek közt a sztereó FM rádió sem hiányzik. A belső memória ugyan csak 20 MB-os kapacitással rendelkezik, azonban jó hír, hogy miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével akár 2 GB-ig is bővíthető.

A 2 colos képátlójú, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 128×160 képpontos felbontású, 16 bites színmélysége révén pedig 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk, ezenkívül pedig említést érdemel még a háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul, a GPRS és EDGE adatátvitel, a Bluetooth 2.0 (A2DP) és USB 2.0 interfész, illetve a 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor.

A kereskedelmi forgalomban néhány héten belül debütáló Samsung SGH-F250 várhatóan 45-50 ezer forintos kezdőáron lesz kapható.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom