Connect with us

Hirdetés

technokrata

Divatos új csúszka zenemobil a Samsungtól

Kütyük

Divatos új csúszka zenemobil a Samsungtól

A Samsung mobiltelefon újdonság áradata ilyenkor, az év vége felé járva sem lanyhul.

Ékes bizonyítéka ennek az az új sliderphone, az SGH-F250 típusjelzésű készülék, melyet most jelentett be a dél-koreai székhelyű gyártó. A divatos megjelenésű, szétcsúsztatható kialakítású újdonság csukott állapotban 94 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 17,5 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 96 grammot nyom.

Könnyen látható, hogy a Samsung ezúttal a zenei szolgáltatásokra fókuszált, lévén, hogy a kijelző alatt elhelyezett ötirányú navigombon zenei funkciók jelei vannak feltüntetve. A fejlett MP3/AAC lejátszóval rendelkező telefonból többek közt a sztereó FM rádió sem hiányzik. A belső memória ugyan csak 20 MB-os kapacitással rendelkezik, azonban jó hír, hogy miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével akár 2 GB-ig is bővíthető.

A 2 colos képátlójú, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 128×160 képpontos felbontású, 16 bites színmélysége révén pedig 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk, ezenkívül pedig említést érdemel még a háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul, a GPRS és EDGE adatátvitel, a Bluetooth 2.0 (A2DP) és USB 2.0 interfész, illetve a 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor.

A kereskedelmi forgalomban néhány héten belül debütáló Samsung SGH-F250 várhatóan 45-50 ezer forintos kezdőáron lesz kapható.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés