Connect with us

Hirdetés

technokrata

Macskafogós ajándékok járnak a mobilhoz

Kütyük

Macskafogós ajándékok járnak a mobilhoz

Új akciót indított a Vodafone.

Aki a karácsonyig tartó időszakban Sagem my411CV típusjelzésű mobiltelefont vásárol új Vodafone előfizetéssel, vagy VitaMAX pre-paid csomagban, az telefonja mellé Macskafogó 2. előlap matricát és mobilékszert kap ajándékba. Mint ismeretes, a mozivásznakon december 20-án debütáló új magyar rajzfilm egyik főszponzora a Vodafone, mely szolgáltató live! oldalain is felbukkan majd a Macskafogó 2.

A Sagem my411CV VitaMAX csomagban jelenleg 19.980 forintba kerül, új Vodafone előfizetéssel pedig már 1.980 forint ellenében hazavihető. A divatos kagylóformájú mobil csukott helyzetben 91 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 16 milliméter vastag, miközben tömege alig 85 gramm.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Sagem készülék belső memóriája 10 MB-os, ami microSD memóriakártyákkal egyszerűen tovább bővíthető. A 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes belső kijelző 128×160 pixeles felbontású, az integrált digitális fényképezőgép modul révén pedig maximum VGA felbontásban fotózhatunk. Említést érdemel még az MP3/AAC zenelejátszó funkció, a GPRS adatátvitel, a Bluetooth kontroller, illetve a Java támogatás.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés