Connect with us

Hirdetés

technokrata

Több ezer nyeremény: karácsonyi SMS-játék a Pannonnál

Kütyük

Több ezer nyeremény: karácsonyi SMS-játék a Pannonnál

A Pannon, az LG, a Samsung és a Sony Ericsson közös SMS nyereményjátékában rengeteg különböző ajándékot lehet nyerni.

A Pannon által szervezett akcióban azok vehetnek részt, akik a Pannon és Pannon Partner üzletekben a 06 20 2023000 – 06 20 2023220 számtartományban lévő bármely számra elküldik a helyes választ a ˝Mennyivel olcsóbban juthatsz új telefonhoz a Pannon használtmobil beszámítási akciójában?˝ kérdésre. Az akció 2007.12.04. és 2007.12.30. között kerül lebonyolításra.

A nyerő időpontok sorsolása közjegyző által hitelesített módon történik. Az a résztvevő nyer, aki az előzetesen meghatározott nyerőidőpontban, vagy a nyerőidőponthoz legközelebb eső időpontban érvényes és helyes választ küld be. A beküldés időpontját számítógép rögzíti és értékeli, melynek eredményéről közvetlenül az SMS elküldése után, a résztvevő telefonszámára küldött válasz SMS-ben ad tájékoztatást a Pannon.

Az akcióban a szolgáltató 7.500 darab karácsonyi CD, 7.500 darab Sony Ericsson baseball sapka, 10.000 darab LG bögre és 10.000 darab Samsung ˝Téli szett (sapka+sál+kesztyű)˝ tárgynyereményt sorsol ki a résztvevők között.

A nyertes a nyereményt, a sorsolást követő 1 munkanapon belül jogosult és köteles átvenni. A nyeremény átvételére személyesen a Pannon üzletekben, a nyereményről tájékoztató válasz SMS bemutatásával történik. A sorsolást követő első munkanap után a nyeremény átvételére nincs lehetőség. Az át nem vett nyereményt a Pannon szabadon felhasználhatja.

Az SMS-ek nem emelt díjasak. Minden esetben a résztvevő tarifa és szolgáltatás csomagjának megfelelő áron kerül kiegyenlítésre mobiltelefon szolgáltatója felé.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés