Connect with us

technokrata

Több ezer nyeremény: karácsonyi SMS-játék a Pannonnál

Kütyük

Több ezer nyeremény: karácsonyi SMS-játék a Pannonnál

A Pannon, az LG, a Samsung és a Sony Ericsson közös SMS nyereményjátékában rengeteg különböző ajándékot lehet nyerni.

A Pannon által szervezett akcióban azok vehetnek részt, akik a Pannon és Pannon Partner üzletekben a 06 20 2023000 – 06 20 2023220 számtartományban lévő bármely számra elküldik a helyes választ a ˝Mennyivel olcsóbban juthatsz új telefonhoz a Pannon használtmobil beszámítási akciójában?˝ kérdésre. Az akció 2007.12.04. és 2007.12.30. között kerül lebonyolításra.

A nyerő időpontok sorsolása közjegyző által hitelesített módon történik. Az a résztvevő nyer, aki az előzetesen meghatározott nyerőidőpontban, vagy a nyerőidőponthoz legközelebb eső időpontban érvényes és helyes választ küld be. A beküldés időpontját számítógép rögzíti és értékeli, melynek eredményéről közvetlenül az SMS elküldése után, a résztvevő telefonszámára küldött válasz SMS-ben ad tájékoztatást a Pannon.

Az akcióban a szolgáltató 7.500 darab karácsonyi CD, 7.500 darab Sony Ericsson baseball sapka, 10.000 darab LG bögre és 10.000 darab Samsung ˝Téli szett (sapka+sál+kesztyű)˝ tárgynyereményt sorsol ki a résztvevők között.

A nyertes a nyereményt, a sorsolást követő 1 munkanapon belül jogosult és köteles átvenni. A nyeremény átvételére személyesen a Pannon üzletekben, a nyereményről tájékoztató válasz SMS bemutatásával történik. A sorsolást követő első munkanap után a nyeremény átvételére nincs lehetőség. Az át nem vett nyereményt a Pannon szabadon felhasználhatja.

Az SMS-ek nem emelt díjasak. Minden esetben a résztvevő tarifa és szolgáltatás csomagjának megfelelő áron kerül kiegyenlítésre mobiltelefon szolgáltatója felé.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák