Connect with us

technokrata

A T-Mobile nem viccel!

Kütyük

A T-Mobile nem viccel!

A T-Mobile teljes fővárosi hálózata alkalmas a 7,2 Mbps letöltési és 1,44 Mbps feltöltési sebességre.

A T-Mobile Magyarországon elsőként kezdte meg a HSDPA bevezetését, és első abban is, hogy teljes budapesti hálózata alkalmas a maximum 7,2 Mbps-os letöltési, illetve – a HSUPA segítségével – az 1,44 Mbps feltöltési sebességre.

Az idén májusban megkezdett fejlesztés lezárultával arra alkalmas eszközök (netkártya, USB-modem) használata esetén így a szolgáltató ügyfelei a T-Mobile teljes budapesti 3G/HSDPA-hálózatán élvezhetik a nagyobb adatátviteli sebesség előnyeit.

Ezzel a sávszélesség, a lefedett városok száma és a több mint 50 %-os lakosságra vetített lefedettség tekintetében a T-Mobile egyaránt vezető szerepet tölt be a mobil szélessávú (3G/HSDPA) fejlesztések terén.

A megnövelt letöltési sebességhez a szolgáltató több modemet is kínál, így a web´n´walk Box 7.2+-t, a web´n´walk Sticket és a web’n’walk Netkártya Pluszt, utóbbi kettőt a legkedvezőbb konstrukcióban akár 0 forintért. Új előfizetés vásárlásakor, 1, vagy 2 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén ráadásul a T-Mobile-nál 2008. február 29-éig havi díj nélkül lehet internetezni.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle