Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia Internet Radio: új mobil rádiós élmény

Kütyük

Nokia Internet Radio: új mobil rádiós élmény

A Nokia egy újabb mobil szolgáltatást indított.

A Nokia Internet Radio nevezetű szolgáltatás segítségével az arra alkalmas mobil készülékeken immár az internetes rádióadások is hallgathatók. Az ingyenes alkalmazás letölthető a www.nokia.com/internetradio webcímről, és a közeljövőben forgalomba kerülő S60 3rd Edition szoftveres Nokia okostelefonokon már gyárilag telepítve lesz.

A hivatalos bejelentés kapcsán elhangzott, hogy immár több száz internetes rádió állomás működik világszerte, így egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy ezen rádióadások a mobiltelefonokon is hallgathatók legyenek. A Nokia Internet Radio alkalmazásban a felhasználók könnyen rákereshetnek kedvenc rádióadójukra, többek közt annak neve, vagy éppen nemzetisége alapján, a kedvenc állomások pedig egy külön mappába menthetők, így a későbbiekben villámgyorsan elérhetők.

Az egyelőre egyébként még csak béta állapotú, és UMTS/HSDPA, illetve Wi-Fi hálózatokban egyaránt használható Nokia Internet Radio első körben a következő mobiltelefonokra érhető el: Nokia N82, Nokia N91, Nokia N95 és Nokia N95 8GB.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés