Connect with us

technokrata

Korlátlan és felhőtlen zeneletöltés – forradalmat indít a Nokia!?

Kütyük

Korlátlan és felhőtlen zeneletöltés – forradalmat indít a Nokia!?

Amszterdamban, a Nokia World konferencián mostanság igen csak zajlik az élet.

Ezen a ma kezdődött rendezvényen jelentette be a finn vállalat a legújabb kezdeményezését, mely ˝Comes With Music˝ névre hallgat. Ez a Nokia által egyszerűen csak forradalmian új megoldásnak nevezett szolgáltatás szerényen arra hivatott, hogy a zenére éhes felhasználók összes álmát valóra váltsa.

A hivatalos bejelentés kapcsán a cég munkatársai elmondták, hogy a Comes With Music lényege, hogy amennyiben valaki egy Nokia mobiltelefont vásárol magának, akkor ezzel egy időben jogosultságot szerez arra, hogy tizenkét hónapig zenéket töltsön le a cégtől. A több milliós zenetárból gyakorlatilag bármennyi zenét le lehet tölteni a Nokia készülékekre, vagy a személyi számítógépekre, vagyis tulajdonképpen egy korlátlanul használható új zenei szolgáltatáshoz van szerencsénk. A slusszpoén, hogy amennyiben lejár az egy éves jogosultság, az addig letöltött zenéket mindenki nyugodtan megtarthatja.

˝Egy olyan, új zenei élményt szeretnénk elérhetővé tenni, melyről eddig az emberek maximum csak álmodhattak˝ – nyilatkozta Amssi Vanjoki, a Nokia multimédiás részlegének egyik vezetője, aki elmondta, hogy a Comes With Music projekt valamikor a jövő esztendő közepén indul majd be, és a Nokia partnere e tekintetben első körben a Universal Music Group International lesz.

A projekt pontos üzleti modellje egyelőre ismeretlen – kíváncsian várjuk a fejleményeket. Egyelőre kérdéses, hogy milyen viszonyban lesz egymással a nemrégiben indított, hagyományos fizetős megoldásra épülő Nokia Music Store és a vadonatúj Nokia Comes With Music.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek