Connect with us

technokrata

Irány a Dakar Rally a Motorolával és a Vodafone-nal!

Kütyük

Irány a Dakar Rally a Motorolával és a Vodafone-nal!

Új játékot indított a Motorola és a Vodafone.

A játékban minden olyan 18. életévét betöltött személy részt vehet, aki 2007.11.23. és 2007.12.21. között Motorola típusú készüléket vásárol Vodafone pre-paid, vagy post-paid előfizetéssel. A sorsoláson résztvevők között 10 darab 3 napos lisszaboni utazás kerül kisorsolásra a Motorola jóvoltából.

Az előfizetőnek a 06-70-700-6-700-as telefonszámra SMS-ben kell elküldenie új, Vodafone előfizetéssel vásárolt Motorola készüléke 15 számjegyből álló IMEI számát. Ez megtalálható a csomagoláson kívül, készülék hátoldalán, az akkumulátor alatt, valamint az értékesítő kollégák feltüntetik a szerződésen és garanciajegyen.

Az SMS elküldésével az előfizető regisztrál a sorsolásra. Az SMS számra beérkező információkat a Vodafone tárolja, és a jelentkezési határidő lejárta után az adatbázist a Motorola részére átadja. A sorsolást a Motorola szervezi és felügyeli. 10 darab szerencsés nyertes elutazhat Lisszabonba, a Dakar Rally startjára. Ott 3 napos programokon vehetnek részt a nyertesek, melyet a Motorola szervez.

A hazai Vodafone kínálatában jelenleg a következő Motorola mobilok lelhetők fel: V3, W490, K1, V1100, V3xx, V8 és Q9.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle