Connect with us

technokrata

Carlos Santana az ingyenes T-Mobile koncerten

Kütyük

Carlos Santana az ingyenes T-Mobile koncerten

A híres gitárművész lesz a 2008-as T-Mobile Kapcsolat koncert fellépője.

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően a T-Mobile jövőre is megrendezi nagyszabású szuperkoncertjét, melyen a gitárvirtuóz Carlos Santanaé lesz a főszerep.

˝Örömmel adhatom hírül, hogy a T-Mobile 2008-ban ismét ingyenes szórakozási lehetőséget biztosítva rendezi meg a Kapcsolat koncertet, és látja vendégül az ország minden pontjáról, vagy akár külföldről érkezőket˝ – jelentette be Winkler János, a T-Mobile vezetője.

A legnagyobb hazai mobil szolgáltató 2008. június 28-án tizenkettedik alkalommal szervezi meg Európa egyik legnagyobb, százezreket vonzó ingyenes zenei szabadtéri eseményét. A Városliget szomszédságában megrendezett, évről évre egyre népszerűbb Kapcsolat koncerten 2008-ban a többszörös platinalemezes és Grammy-díjas Carlos Santana Live Your Light turnéjának lemezbemutató koncertjére kerül majd sor.

A 40 éve a világ zenei élvonalában levő Santana 38 kiadott lemezének világszerte eladott 90 milliós példányszáma önmagáért beszél. Santana olyan világsztárokat követ majd az 56-osok téri nagyszabású koncert színpadán, mint Elton John, Sting, vagy Bryan Adams. A minőségi és legmodernebb hang- és fénytechnika, valamint a nyugodt és biztonságos szórakozás feltételeit 2008-ban is a T-Mobile közel ezer fős szakembergárdája biztosítja.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle