Connect with us

2008-as titkos Motorola tervek: optikai zoom, 8 megapixel, GPS…

Kütyük

2008-as titkos Motorola tervek: optikai zoom, 8 megapixel, GPS…

Lássuk, hogy pontosan mire is készül az amerikai gyártó a közeljövőben!

A Motorola nem is olyan rég dobta piacra UIQ interfészes csúszka okostelefonját, a Z8-at, melynek tulajdonképpen még meg sem érkezett a Z10 névre keresztelt utódmodellje, de a cég fejlesztői máris újabb modelleken dolgoznak.

Jól értesült források szerint a Motorola Z10-et követő újabb nagy dobása a Motorola Z12 lesz. Ez a Z10-nél némileg nagyobb méretű és tömegű okostelefon újdonság érintésérzékeny kijelzőt kap, ettől függetlenül a hagyományos nyomógombos billentyűzet sem hiányzik róla. A mai elvárásoknak megfelelően többek közt Wi-Fi kontrollert és GPS-vevőt is magába foglaló Motorola Z12 várhatóan 2008. tavaszának végén debütál majd.

A Motorola ezenkívül egy kifejezetten fotózásra kihegyezett újdonságot is be kíván majd mutatni. Ez az egyelőre ismeretlen típusjelzésű készülék egy nem kevesebb mint 8 megapixeles felbontású képszenzort tudhat majd magáénak, és nem csak digitális, hanem háromszoros optikai zoom is lesz benne. A szétcsúsztatható kialakítású telefon várhatóan valamikor jövő ősszel mutatkozik majd be.

Végül, de nem utolsó sorban, immár tudni lehet, hogy a Motorola nem kíván egy saját iPhone klónt bevezetni a piacra, legalábbis 2008-ban semmiképp.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom