Connect with us

technokrata

Szuper-olcsó strapamobil: Samsung M110

Kütyük

Szuper-olcsó strapamobil: Samsung M110

A sok multimédiás csodamobil után most egy a különböző külső behatásoknak ellenálló low-end készülék érkezik a Samsungtól.

Az alábbi gyári fotókon egy bizonyos Samsung M110 típusjelzésű új mobiltelefon látható, mely elsősorban por- és cseppálló kiviteléről ismerszik meg, vagyis elmondható róla, hogy kifejezetten az aktív életstílus szerelmeseinek készül. A 92 gramm tömegű telefon 107 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 17,7 milliméter vastag. Az energiaellátásról ezúttal egy 1.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, mely maximum 400 órás készenléti időt képes biztosítani.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) Samsung M110 legtöbb specifikációja jelenleg még ismeretlen. A nem TFT, hanem csak cSTN technológiájú folyadékkristályos kijelző 128×128 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A display egyébként mindössze 1,52 colos képátlóval rendelkezik.

A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép modul is egy vérbeli low-end példány, hiszen segítségével mindössze 0,3 megapixeles (VGA) felbontású felvételek készíthetők. Az optika mellől sajnos a LED-segédfény is hiányzik, de legalább az önarcképkészítéskor hasznos kis tükröt nem spórolták ki a kamerából. A nem bővíthető belső memória alig 2 MB-os kapacitású.

A candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítású, különböző színváltozatokban érkező Samsung M110-ben várhatóan sztereó FM rádió és Bluetooth 1.2 kontroller is lesz. Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a GPRS kompatibilis készülék kártyafüggetlen ára 25 ezer forint körül fog alakulni.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák