Connect with us

Élőfotók: új strapamobil – jöhet por és víz!

Kütyük

Élőfotók: új strapamobil – jöhet por és víz!

Egy új strapamobil, kifejezetten az aktív életstílust folytató emberkéknek.

A candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítású BenQ M7 105 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 17 milliméter vastag, miközben a mérlegen egész pontosan 93 grammot nyom. Érdekesség, hogy a telefon minden további nélkül képes ellenállni a ráfröccsenő víznek, illetve az intenzív porterhelésnek.

A 262 ezer színárnyalatú TFT display a mai elvárásoknak megfelelően QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású. A hátlapba szerelt digitális fényképezőgép modulban egy 2 megapixeles CMOS képszenzort találunk, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos felbontású fényképek készíthetők. Az előlapi kiegészítő kamera VGA felbontású, és logikusan elsősorban videóhívásokhoz használatos.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék a wireless technológiák közül a GPRS-t, az UMTS-t és a Bluetooth 1.2-t támogatja. Az 50 MB kapacitású belső memória microSD (TransFlash) memóriakártyákkal egészen 2 GB-ig bővíthető, ezenkívül pedig említést érdemel még az USB 1.1 adatátvitel, az MP3/AAC zenelejátszó alkalmazás, az A-GPS szolgáltatás, a WAP 2.0 böngésző, illetve a 920 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor, mely maximum 5 órás beszélgetési időt, illetve 400 órás készenléti időt képes biztosítani a számunkra.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom