Connect with us

technokrata

Csúcsmobilok mindössze 30 ezer forintért!

Kütyük

Csúcsmobilok mindössze 30 ezer forintért!

A Vodafone-nál most igen jó áron vásárolhatunk felsőkategóriás készülékeket.

A Vodafone által október közepén indított Presztízs díjcsomagban első körben a Nokia E65 volt kapható rendkívül kedvezményes, bruttó 30 ezer forintos áron. E hét elején a BlackBerry 8310 is felbukkant az operátor akciós Presztízs készülékajánlatában, mostantól pedig már a Sony Ericsson P1i smartphone-ért is csak 30 ezer forintot kell fizetnünk.

A vállalati ügyfelek számára kitalált Vodafone Presztízs csomag a hazai piacon az első olyan tarifa, mely minden fontos és nélkülözhetetlen üzleti szolgáltatást magában foglal. Az ajánlat elsődleges célja, hogy a cégek mindennapjai könnyebbé váljanak, miközben időt, pénzt és fáradságot takaríthatnak meg. A Vodafone Presztízst bármely üzleti ügyfél, vagy egyéni vállalkozó igénybe veheti, akár egy előfizetéssel. A Vodafone jelenlegi üzleti ügyfelei a csomagot egyszerű tarifaváltással is elérhetik.

A Vodafone Presztízs tarifacsomag fix havidíja (9.900, illetve 15.000 forint) ellenében az üzleti életben fontos szolgáltatásokat tartalmazza. A tarifától függően az előfizetők 300, vagy 1.000 perc ingyenes beszélgetést, időben és adatforgalomban korlátlan vezeték nélküli internet hozzáférést kapnak, továbbá rendelkezésükre áll a BlackBerry mobil e-mail szolgáltatás, mely lehetővé teszi a folyamatos e-mail kapcsolatot és gyors elérést biztosít a legfontosabb üzleti információkhoz.

A Vodafone Presztízs keretében egy vezetékes számot is kap az előfizető, amellyel elérhető lesz mobiltelefonján is. A havidíjban foglalt szolgáltatások közé tartozik még a cégen belüli ingyenes beszélgetés és az ehhez kapcsolódó további funkciók, mint a hívásátadás, vagy a rövid hívószámok használata.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák