Connect with us

technokrata

Szuper-olcsó kamerás mobil: Samsung M110

Kütyük

Szuper-olcsó kamerás mobil: Samsung M110

A sok multimédiás csodamobil után most egy low-end készülék érkezik a Samsungtól.

Az alábbi gyári fotókon egy bizonyos Samsung M110 típusjelzésű új mobiltelefon látható, melynek hivatalos bejelentésére mindeddig még nem került sor, de vélhetően már nem kell sokat várnunk erre az eseményre.

Az egyelőre meglehetősen titokzatos Samsung M110 legtöbb specifikációja jelenleg még ismeretlen. A színes kijelzőről a fényképek alapján elmondható, hogy az átlagnál kisebb képátlóval rendelkezik, felbontása pedig minden valószínűség szerint 128×128 pixel.

A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép modul is egy vérbeli low-end példány, hiszen segítségével mindössze 0,3 megapixeles felbontású felvételek készíthetők. Az optika mellől sajnos a LED-segédfény is hiányzik, de legalább az önarcképkészítéskor hasznos kis tükröt nem spórolták ki a kamerából.

A candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítású, különböző színváltozatokban érkező Samsung M110-ben várhatóan sztereó FM rádió és Bluetooth kontroller is lesz. Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a készülék kártyafüggetlen ára 25 ezer forint körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek