Connect with us

technokrata

Szálka-mentes famobil: itt az LG Shine Wood

Kütyük

Szálka-mentes famobil: itt az LG Shine Wood

Ettől a telefontól biztosan nem megy majd szálka a kezünkbe.

Egy LG Shine azoknak, akik a hétköznapi ˝ragyogó mobilt˝ egyszerűen túl unalmasnak találják. Az LG hazájában, vagyis Dél-Koreában mutatta be legújabb fashion mobiltelefonját, mely a keresztségben a Shine Wood nevet kapta. Nem, nem arról van szó, hogy a telefon borítása fából készült, hanem csak arról, hogy a műanyag borítás ránézésre olyan, mintha fából lenne.

A telefon egyébként a tekintetben mindenképpen többet tud, mint a nálunk kapható európai Shine, hogy segítségével még akár digitális televíziós adásokat is nézhetünk – ehhez mindössze ki kell húzni a telefon oldalából egy spéci kis TV-antennát.

A 119 gramm tömegű, szétnyitható kialakítású újdonság alaphelyzetben egyébként egész pontosan 96,5 milliméter hosszú, 49,5 milliméter széles, illetve 14,8 milliméter vastag. Az elsősorban hívófél kijelzésre szánt, 65 ezer színű kiegészítő külső display 1,1 colos képátlójú, a belül elhelyezett TFT panel pedig 2,2 colos képátlóval rendelkezik, QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú. Egyelőre kérdéses, hogy Európában mikortól lesz kapható hasonlóan egyedi Shine készülék.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák