Connect with us

Hirdetés

technokrata

Arra forog a képe, amerre döntöm a Nokia N95-öt

Kütyük

Arra forog a képe, amerre döntöm a Nokia N95-öt

Egy apró alkalmazás révén tovább bővíthető az N95 szolgáltatási köre.

A fejlesztők már javában dolgoznak a RotateMe névre keresztelt mobiltelefonos szoftver legújabb változatán. Az alkalmazás 2.0 verziószámot viselő legújabb kiadása a tervek szerint valamikor november végén jelenik meg. De mégis mire jó ez a kis program?

Nos például arra, hogy amennyiben egy Nokia N95-ös okostelefonra telepítjük fel, akkor onnantól kezdve a készülék automatikusan elforgatja a kijelzőn megjelenő vizuális tartalmakat, annak megfelelően, hogy mi éppen függőlegesen, avagy vízszintesen tartjuk a kezünkben a mobilt.

Mint ismeretes, ehhez hasonló funkcióval rendelkezik gyárilag az Apple első mobiltelefonja, az iPhone, illetve a Sony Ericsson egyik legfrissebb Walkman zenemobilja, a W910i, melynek tesztje fellelhető az alábbi linkek egyikén, csakúgy, mint az a videó, mely a RotateMe 2.0 működését mutatja be egy Nokia N95-ön. Az alkalmazás egyébként többek közt Nokia E65-re, Nokia N73-ra, és Nokia N80-ra is feltelepíthető lesz, igaz ezeken a telefonokon nem lesz automatikus a képorientáció megváltoztatása.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés