Connect with us

technokrata

6 megapixeles Nokia N96 – álmaink mobilja!?

Kütyük

6 megapixeles Nokia N96 – álmaink mobilja!?

Először tessék szépen leülni és megkapaszkodni, és csak azután beleolvasni az N96 specifikációiba!

A mellékelt felvételeken a Nokia N96 típusjelzésű vadonatúj okostelefon látható, melyről azonban nem árt gyorsan megjegyezni, hogy egyelőre csak koncepcióterv szintjén létezik, de egyszer talán majd a valóságban is kézbe vehetünk egy ilyen, vagy legalábbis ehhez hasonló szuper Nokiát.

Ami a készülék kapcsán elsőre feltűnik, az nem más, mint az abszolút szimmetrikus felépítés, vagyis olyan érzése van az embernek, mintha a telefont a középvonalára tükrözték volna. További érdekesség, hogy a telefon alsó szekciójából mindkét irányba kicsúsztatható egy-egy billentyűzet, ily módon pedig egy komplett QWERTY gombsor áll a rendelkezésünkre.

A Nokia N95 8GB-ba szerelt 2,8 colos kijelzőnél jelentősen nagyobb, 3,2 colos képátlójú display érintésérzékeny és több mint 16 millió színárnyalatú. A hátul található kamera modul immár 6 megapixeles felbontású és természetesen Carl Zeiss optikás, no és persze az optikai zoom sem hiányzik belőle.

Az alaphelyzetben 102,5x56x17,6 milliméter méretű és 115 gramm tömegű Nokia N96 belső memóriája 10 GB-os kapacitású, ezenkívül pedig szólnunk kell még az UMTS és HSDPA adatátvitelről, a Wi-Fi és Bluetooth 2.0 kontrollerről, az integrált GPS-vevőről, a sztereó FM rádióról, a 3,5 milliméteres audiocsatlakozóról, a digitális TV-vevőről, illetve a mozgásérzékelőről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák