Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile Shadow: a legfrissebb újdonság

Kütyük

T-Mobile Shadow: a legfrissebb újdonság

Vadonatúj okostelefon érkezik a T-Mobile-hoz.

Hogy honnan? Elárulom: a tajvani HTC-től! A magenta színekben pompázó mobil operátor kínálatában hamarosan egy új smartphone-t fedezhetünk majd fel, melynek neve nem más, mint T-Mobile Shadow (Árnyék). Ez a HTC Phoebus platformra építkező újdonság divatos szétcsúsztatható kialakítást kapott, a pontos tömeg- és méretadatai azonban egyelőre még ismeretlenek.

Rossz hír, hogy a nem éppen fürge működéséről híres, jó öreg 200 MHz-es Texas Instruments OMAP850-es processzor került a masinába, mely chip egyébként 128 MB RAM és 256 MB ROM memória társaságát élvezi, vagyis memóriából nem lesz hiány. Az integrált memória egyébként a bővítőslotba helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyákkal könnyedén tovább bővíthető.

A Microsoft Windows Mobile 6 Standard operációs rendszerű T-Mobile Shadow digitális fényképezőgép modulja egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) CMOS szenzorra építkezik, ezenkívül pedig említést érdemel még a VGA (640×480 pixel) felbontású és 65 ezer színárnyalatú, 2,6 colos képátlójú TFT kijelző, a GPRS és EDGE adatátvitel, a Bluetooth 2.0 és Wi-Fi kontroller, a miniUSB csatlakozó aljzat, illetve a speciális QWERTY billentyűzet.

A kétféle színváltozatban készülő telefont október 31-én, vagyis e hét szerdán veszi fel kínálatába az amerikai T-Mobile: a Shadow kétéves előfizetéssel 149 dollárba, vagyis mintegy 26 ezer forintba fog kerülni. Az esetleges európai forgalmazással kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés