Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szuper kémfotók: új ultra-vékony Sony Ericsson Walkman mobil

Kütyük

Szuper kémfotók: új ultra-vékony Sony Ericsson Walkman mobil

Minden korábbinál jobb minőségű kémfotók érkeztek a Sony Ericsson egyelőre még titkos zenemobiljáról.

A Sony Ericsson W890i-vel először néhány héttel ezelőtt foglalkoztunk, most pedig annak kapcsán térünk vissza a telefonra, hogy vadonatúj kémfotók és információk érkeztek a készülékről. Hivatalosan meg nem erősített pletykák szerint az alábbi fényképeken a japán-svéd gyártó legújabb Walkman készüléke látható, mely elsősorban fejlett zenelejátszó képességeiről ismerszik meg, ezenkívül pedig a benne található kamera sem éppen egy megvetendő darab.

A telefonon SE123 típusjelzés látható, de talán mondanom sem kell, hogy a készülék nem ezzel a jelöléssel kerül majd kereskedelmi forgalomba, hanem mindössze arról van szó, hogy a Sony Ericsson a még nem teljesen végleges állapotú, prototípus modellek esetében előszeretettel alkalmazza az SE123 típusjelzést. Különböző források tudni vélik, hogy az egyelőre meglehetősen titokzatos újdonság a gyártó első ultra-vékony mobiljának, az idén év elején debütált Sony Ericsson W880i-nek lesz a közvetlen utódmodellje, és W890i néven fog debütálni.

A fekete és barna változatban is készülő új Walkman telefon érdekessége, hogy a hátlapjába szerelt digitális fényképezőgép modul immár 3,2 megapixeles felbontású, ellenben kár, hogy az autofókusz funkció nagy valószínűséggel kimaradt belőle. Ezenkívül még egy kamerát találunk a telefonban: az előlapi VGA kamera értelemszerűen elsősorban a 3G videóhívásokhoz használatos.

A kijelző pontos felbontása egyelőre ismeretlen, az azonban már tudható róla, hogy jelentősen nagyobb méretű, mint a W880i 1,8 colos mini LCD-je. A belső memória kapacitása egyébként jó szokás szerint Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal bővíthető, ezenkívül pedig GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA adatátvitel is van a négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) W890i-ben.

Kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést, melyre előreláthatólag november 6-án, vagyis jövő hét kedden kerül majd sor!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés