Connect with us

technokrata

Nyúzópróbán a Vodafone mobil net

Kütyük

Nyúzópróbán a Vodafone mobil net

10.000 diák próbálta ki a Vodafone mobil internet szolgáltatását.

Október 26-ig a diákigazolványukat érvényesítő ELTE-hallgatók a Vodafone Magyarország jóvoltából öt laptopon próbálhatták ki a szélessávú mobil Internet szolgáltatását a Hallgatói Információs Központban (HIK). Az október 1-jétől tartó akció ideje alatt így mintegy 10.000 diák ismerhette meg a Vodafone ajánlatát.

A HIK-be látogató diákok az aulában kialakított pontokon tesztelhették a HSDPA szolgáltatást, míg a szintén a Vodafone által kialakított pihenőpontok babzsákfotelein várakozhattak, vagy pihenhették ki az ügyintézés fáradalmait. Azok a diákok, akiknek a szolgáltatás elnyerte tetszését a helyszínen meg is vásárolhatták a mobil Internetezéshez szükséges SIM kártyát és USB modemet is.

˝A célunk az volt, hogy a diákok a sokszor hosszúra nyúló várakozás alatt is kellemesen töltsék idejüket, megismerkedjenek a nekik szóló sCOOL VitaMAX ajánlatunkkal és kipróbálhassák a HSDPA szolgáltatásunkat. A mai egyetemisták életének szerves része lesz a mobil szélessávú Internet, melynek segítségével bárhol bármikor hozzájuthatnak a tanulmányaikhoz szükséges információkhoz. A tanulás többé nem helyhez kötött folyamat!˝ – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A diákok a helyszínen ezen kívül megvehették a speciálisan nekik kialakított Vodafone ˝sCOOL˝ feltöltőkártyás csomagot is, amely a rendkívül kedvező, hálózaton belüli 9, más hálózatba irányuló 18 forintos percdíjakat kínál az érvényes diákigazolvánnyal rendelkezőknek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák