Connect with us

Hirdetés

technokrata

Madonna-Samsung kristálymobil

Kütyük

Madonna-Samsung kristálymobil

Ilyen U600-ast eddig bizony még nem pipáltunk.

Ez teljesen biztos, ugyanis az alábbi felvételeken látható spéci Samsung U600-ból mindössze egyetlen darab készült a világon. A telefon szinte egész felületét kis színes Swarovski kristályok díszítik, melyek a hátlapon Madonna arcképét és egy feliratot (Have you confessed?) rajzolnak ki. A Madonna rajongók számára felbecsülhetetlen értékű készüléket egyébként egy francia művész, Carlo Dumont készítette.

Samsung U600
Mint ismeretes, a februrárban Barcelonában megrendezett 3GSM Világ Kongresszuson debütált a Samsung U600, melyet Ultra Edition 10.9 néven is emlegethetünk. A csúcskategóriás U700-nál némileg kompaktabb sliderphone 103,5 milliméter hosszú, 49,3 milliméter széles és 10,9 milliméter vastag. A készülék alapváltozata fekete, de emellett elérhető belőle egy Garnet Red (vörös), egy Sapphire Blue (kék), valamint egy Copper Gold (arany) színű változat is, vagyis mindenki megtalálhatja a számára legszimpatikusabb változatot.

A Samsung U600 wireless téren nem annyira fejlett, mint bátyja, az U700. A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) készülékből a HSDPA és az UMTS is hiányzik, így a vásárlóknak be kell érniük a nem túl gyors EDGE, illetve GPRS adatátvitellel.

Az U600 és az U700 kijelzője megegyezik egymással, ennek megfelelően ezúttal is egy 2,2 colos képátlójú TFT panelről beszélhetünk, melynek legfontosabb ismertetőjelei közé tartozik a 320×240 pixeles (QVGA) felbontás és a 262 ezer színárnyalat.

A 3G, illetve a videóhívás funkció hiánya miatt az előlapon nincs kiegészítő kamera, a hátlapi 3 megapixeles fő fényképezőgép segítségével maximum 2.048×1.536 pixeles fotók készíthetők. A fényképek élességéről autofókusz funkció gondoskodik

A belső memória kapacitása 60 MB, a bővítőslotba microSD (TransFlash) memóriakártyák helyezhetők be. Említést érdemel továbbá az MP3/AAC/WMA zenelejátszó, a sztereó Bluetooth (A2DP) támogatás, valamint az USB 2.0 csatlakoztathatóság.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés