Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hol érdemes megvenni a legjobb üzleti mobilt?

Kütyük

Hol érdemes megvenni a legjobb üzleti mobilt?

A japán-svéd gyártó high-end készüléke most már az összes hazai mobil szolgáltatónál megvásárolható.

Ahogy arról már beszámoltunk, a szeptember elején megrendezett Mobil Show 2007 kiállításon a Sony Ericsson P1i zsebelhette be a legjobb üzleti kategóriás készüléknek járó díjat. A telefont először a Pannon vette fel a kínálatában, valamikor szeptember végén, majd pedig a Vodafone-nál is felbukkant a készülék, végül pedig október 25-én a T-Mobile is megkezdte a P1i forgalmazását.

A hazai mobil operátorok közül jelenleg a T-Mobile-tól vihető haza legolcsóbban a Sony Ericsson P1i: 24 hónapos hűségnyilatkozat aláírása esetén új előfizetéssel 89.970 forintba kerül a készülék. A Pannon és a Vodafone egyaránt 99.990 forintos előfizetéses áron forgalmazza a P1i-t, mely egyedül a Vodafone-nál kapható pre-paid csomagban. VitaMAX-szal egész pontosan 121.980 forintot kóstál a smartphone, melynek egyébként kártyafüggetlen kiskereskedelmi ára 90 és 110 ezer forint között mozog.

Sony Ericsson P1i
A május elején bemutatott, 124 gramm tömegű smartphone hagyományos kialakítással rendelkezik, hossza 106 milliméter, szélessége 55 milliméter, vastagsága pedig 17 milliméter. A Sony Ericsson P1i-ben egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül pedig a GPRS-t, az UMTS-t, a Wi-Fi-t (VoIP) és a Bluetooth 2.0-át (A2DP) támogatja. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor maximum 18 napos készenéti időt, illetve 10 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.

A hátfalban elhelyezett digitális fényképezőgép révén maximum 3,2 megapixeles felbontásban fotózhatunk, a képek élességéről pedig autofókusz funkció gondoskodik. Az elkészült fotók és videók a 160 MB-os integrált memóriában, illetve a bővítőslotba helyezett Memory Stick Micro (M2) menthetők el. A 2,6 colos képátlójú TFT érintőkijelző 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú.

A speciális QWERTY billentyűzettel szerelt, Symbian OS 9.1-alapú (UIQ 3.0) Sony Ericsson P1i további fontosabb specifikációi közül említést érdemel még az infravörös port, az elektronikus levelezési kliens, az Opera 8 böngésző, a Java támogatás, a sztereó FM rádió (RDS), a névjegykártya szkenner funkció, illetve a gyári csomag részét képező, 512 MB kapacitású memóriakártya.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés