Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tör előre a villámgyors mobil net!

Kütyük

Tör előre a villámgyors mobil net!

A T-Mobile meghívására egy pécsi sajtótájékoztatón vettünk részt.

Egyre több internetező, egyre intenzívebb használat a T-Mobile szélessávú hálózatán. ˝Ügyfeleink elvárásait a következők években egyre erőteljesebben a szabad kommunikáció iránti igény határozza meg. Hozzáférés információkhoz, közösségekhez, szórakoztató tartalmakhoz, otthon vagy útközben egyaránt˝ – hangsúlyozta Winkler János a T-Mobile vezetője pécsi sajtótájékoztatóján.

A mobil szolgáltató első embere hozzátette, a mobilpiac változásaihoz igazodva, az adatforgalom és a mobilinternet térhódítását szem előtt tartva a T-Mobile idén megötszörözi a szélessávval lefedett városok számát, és a lakosságra vetített lefedettséget is megkétszerezi. Utóbbi év végére meghaladja majd az 50 százalékot – a T-Mobile 3G/HSDPA ekkor már nem kevesebb mint 118 hazai településen lesz elérhető.

A gyors hálózatépítés szükségességét igazolják a felhasználói elvárások, illetve az is, hogy a lefedettség bővülésével a T-Mobile a teljes internetpiacon egyre meghatározóbb szerephez juthat. A szolgáltató 100 városban elérhető 3G/HSDPA-hálózatán a gyors letöltésnek, a használati szokások változásának, az ügyfélszám növekedésének és az adatcsomagok havi díjában foglalt forgalom bővítésének köszönhetően intenzívebb az internethasználat. 2007 januárjához képest az adatforgalmat tekintve 2,8-szor többet interneteznek a szolgáltató ügyfelei.

A szélessáv meghatározó szerepét jelzi, hogy a T-Mobile-os előfizetők teljes adatforgalmának 80 százaléka a 3G/HSDPA-hálózathoz köthető, azaz a nagy letöltési sebesség, a kényelmes használat, a kompromisszumoktól mentes mobilinternet elnyerte a felhasználók tetszését.

A mobilinternet térhódítását segíti, hogy egyre több szélessávú internetezésre alkalmas eszköz kapható akciósan, és a teljes körű, tehát mobilinternetet, modemet és számítógépet tartalmazó T-Mobile-os ajánlat is nagy sikert aratott. A szolgáltatónál eddig több mint 12 ezer notebookot vásároltak szélessávú hozzáféréssel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés