Connect with us

technokrata

Tör előre a villámgyors mobil net!

Kütyük

Tör előre a villámgyors mobil net!

A T-Mobile meghívására egy pécsi sajtótájékoztatón vettünk részt.

Egyre több internetező, egyre intenzívebb használat a T-Mobile szélessávú hálózatán. ˝Ügyfeleink elvárásait a következők években egyre erőteljesebben a szabad kommunikáció iránti igény határozza meg. Hozzáférés információkhoz, közösségekhez, szórakoztató tartalmakhoz, otthon vagy útközben egyaránt˝ – hangsúlyozta Winkler János a T-Mobile vezetője pécsi sajtótájékoztatóján.

A mobil szolgáltató első embere hozzátette, a mobilpiac változásaihoz igazodva, az adatforgalom és a mobilinternet térhódítását szem előtt tartva a T-Mobile idén megötszörözi a szélessávval lefedett városok számát, és a lakosságra vetített lefedettséget is megkétszerezi. Utóbbi év végére meghaladja majd az 50 százalékot – a T-Mobile 3G/HSDPA ekkor már nem kevesebb mint 118 hazai településen lesz elérhető.

A gyors hálózatépítés szükségességét igazolják a felhasználói elvárások, illetve az is, hogy a lefedettség bővülésével a T-Mobile a teljes internetpiacon egyre meghatározóbb szerephez juthat. A szolgáltató 100 városban elérhető 3G/HSDPA-hálózatán a gyors letöltésnek, a használati szokások változásának, az ügyfélszám növekedésének és az adatcsomagok havi díjában foglalt forgalom bővítésének köszönhetően intenzívebb az internethasználat. 2007 januárjához képest az adatforgalmat tekintve 2,8-szor többet interneteznek a szolgáltató ügyfelei.

A szélessáv meghatározó szerepét jelzi, hogy a T-Mobile-os előfizetők teljes adatforgalmának 80 százaléka a 3G/HSDPA-hálózathoz köthető, azaz a nagy letöltési sebesség, a kényelmes használat, a kompromisszumoktól mentes mobilinternet elnyerte a felhasználók tetszését.

A mobilinternet térhódítását segíti, hogy egyre több szélessávú internetezésre alkalmas eszköz kapható akciósan, és a teljes körű, tehát mobilinternetet, modemet és számítógépet tartalmazó T-Mobile-os ajánlat is nagy sikert aratott. A szolgáltatónál eddig több mint 12 ezer notebookot vásároltak szélessávú hozzáféréssel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák