Connect with us

technokrata

4 tonna ócska mobiltelefon

Kütyük

4 tonna ócska mobiltelefon

Több mint 30 ezer használt mobilt gyűjtött be a Vodafone.

Több mint 30.000 használt mobil készüléket adtak le országszerte a Vodafone idén augusztusban indított ˝Hozd vissza a régi mobilod˝ akciója keretében.

A Vodafone használt mobil készülékeket gyűjtő kampányának sikereit bizonyítja, hogy mostanra már több mint 30 ezer használt készüléket adtak le az akcióban részt vevők. A felhívásra eddig Budapesten és az ország keleti megyéiben jelentkeztek a legtöbben, velük együtt így már csaknem 4 tonna elektronikai hulladékot sikerült környezetbarát módon begyűjteni.

A használt mobilkészülékek olyan anyagokat tartalmazhatnak, melyek hulladékká válva és nem megfelelően kezelve károsíthatják a környezetet. A Vodafone ezért ezeket a készülékeket a megfelelő módon újrahasznosítja vagy megsemmisíti, így az akcióban résztvevők jelentősen hozzájárulnak környezetünk megóvásához.

˝Vállalatunknál és üzleteinkben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a környezetünket fenyegető veszélyt minimalizáljuk. A Vodafone Magyarország 2004-től gyűjti és hasznosítja újra a használt mobilkészülékeket. Mára minden boltunkban leadhatók ezek a készülékek és az akkumulátorok. Célunk, hogy ügyfeleink figyelmét is felhívjuk a megfelelő hulladékkezelés fontosságára˝ – hangsúlyozta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A Vodafone ˝Hozd vissza a régi mobilod˝ akciójában az új készülékek árából bruttó 5.000 forintos engedményt kaphat az az új, előre fizető, egyéni előfizetői szerződést megkötő ügyfél, aki leadja használt készülékét. A Vodafone ajánlata 2007. november 13-ig tart.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák