Connect with us

technokrata

Ragyogó kijelzős Sharp szuper-mobil

Kütyük

Ragyogó kijelzős Sharp szuper-mobil

A Sharp ezúttal sem hazudtolta meg önmagát és egy vérbeli multimédiás mobiltelefonnal rukkolt elő.

A Sharp 920SH széthajtható kialakítást kapott a tervezőasztalon, csukott helyzetben pedig 110,6 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 18 milliméter vastag. A 123 gramm tömegű telefon felső szekciója nem csak felhajtható, hanem egyben el is forgatható. Erre azért van szükség, mert ily módon, vagyis vízszintes kijelzőn kényelmesebben nézhetők a telefonnal fogható digitális televíziós adások.

A Sharp évek óta ragyogó mobil kijelzőiről ismert, és ezúttal is alaposan kitett magáért. A belül elhelyezett display óriási méretű, hiszen nem kevesebb mint 3,2 colos képátlóval rendelkezik, ezenkívül pedig a 854×480 képpontos felbontása sem semmi. A kijelző kapcsán egyedül a 18 bites színmélység (262 ezer színárnyalat) nevezhető átlagosnak. A szuper-mini külső OLED kijelző egyébként 0,5 colos képátlón 60×32 pixelt vonultat fel.

A CMOS szenzoros digitális fényképezőgép modul révén maximum 3,2 megapixeles fotók készíthetők, ezenkívül említést érdemel még a microSD bővíthetőség, a Bluetooth kompatibilitás, az infravörös port, a háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul, illetve az UMTS adatátvitel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák