Connect with us

technokrata

A T-Mobile legújabb akciója

Kütyük

A T-Mobile legújabb akciója

Lássuk, hogy a magenta színű szolgáltató ezúttal milyen új akciós csomaggal rukkolt elő!

A T-Mobile legfrissebb újdonsága nem egy egyszerű tarifa, vagy mobiltelefon, hanem egy komplett mobil internet megoldás, mely a szolgáltatáson és a modemen kívül többek közt egy hordozható számítógépet is magában foglal.

Amennyiben úgy döntünk, hogy igényeinknek megfelel a Mobilinternet 5 GB, vagy 15 GB díjcsomag, platinakártyával rendelkezünk és 2 éves hűségnyilatkozatot írunk alá, akkor akár már 29.980 forintos kezdőrészlet ellenében (kamatmentes részletre) a miénk lehet egy Dell Inspiron 1501 típusjelzésű notebook, valamint egy web´n´walk Netkártya 3.6-os HSDPA modem. A 119.980 forintos teljes árú pakkért 24 hónapon keresztül havi 3.750 forintos törlesztőrészletet kell fizetni.

Röviden a notebookról: a magyar nyelvű Windows Vista Home Basic operációs rendszerű masinában egy 1,8 GHz-es frekvenciájú AMD Sempron Mobile 3500+ processzor teljesít szolgálatot, mely 1 GB memória, illetve egy 80 GB-os merevlemez társaságát élvezi. A 15,4 colos WXGA kijelzővel szerelt masinából természetesen a DVD+/-RW meghajtó sem hiányzik, ezenkívül pedig még egy ATI Radeon Xpress 1150-es grafikus megoldás is a részét képezi.

Mint ismeretes a T-Mobile HSDPA szolgáltatása már 100 hazai településen, a lakosság több mint 47 százaléka számára elérhető, és optimális esetben 3,6-7,2 Mbit/s-os letöltési sebességet biztosít.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák