Connect with us

technokrata

Sony Ericsson W890i: ultra-vékony Walkman mobil – 3,2 MP és HSDPA…

Kütyük

Sony Ericsson W890i: ultra-vékony Walkman mobil – 3,2 MP és HSDPA…

Friss kémfotók érkeztek a Sony Ericsson titkos zenemobiljáról.

A Sony Ericsson W890i-vel először néhány héttel ezelőtt foglalkoztunk, most pedig annak kapcsán térünk vissza a telefonra, hogy vadonatúj kémfotók és információk érkeztek a készülékről. Hivatalosan meg nem erősített pletykák szerint az alábbi fényképeken a japán-svéd gyártó legújabb Walkman készüléke látható, mely elsősorban fejlett zenelejátszó képességeiről ismerszik meg, ezenkívül pedig a benne található kamera sem éppen egy megvetendő darab.

A telefonon SE123 típusjelzés látható, de talán mondanom sem kell, hogy a készülék nem ezzel a jelöléssel kerül majd kereskedelmi forgalomba, hanem mindössze arról van szó, hogy a Sony Ericsson a még nem teljesen végleges állapotú, prototípus modellek esetében előszeretettel alkalmazza az SE123 típusjelzést. Különböző források tudni vélik, hogy az egyelőre meglehetősen titokzatos újdonság a gyártó első ultra-vékony mobiljának, az idén év elején debütált Sony Ericsson W880i-nek lesz a közvetlen utódmodellje.

Az ezúttal fekete borítást kapott, de barna változatban is készülő új Walkman telefon érdekessége, hogy a hátlapjába szerelt digitális fényképezőgép modul immár 3,2 megapixeles felbontású, ellenben kár, hogy az autofókusz funkció nagy valószínűséggel kimaradt belőle. Ezenkívül még egy kamerát találunk a telefonban: az előlapi VGA kamera értelemszerűen elsősorban a 3G videóhívásokhoz használatos.

A kijelző pontos felbontása egyelőre ismeretlen, az azonban már tudható róla, hogy jelentősen nagyobb méretű, mint a W880i 1,8 colos mini LCD-je. A belső memória kapacitása egyébként jó szokás szerint Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal bővíthető, ezenkívül pedig GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA adatátvitel is van a négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) W890i-ben.

Kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést, melyre előreláthatólag november 6-án, vagyis egy keddi napon kerül majd sor!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák