Connect with us

technokrata

A Vodafone újabb nagy dobása

Kütyük

A Vodafone újabb nagy dobása

Mi köze van egymáshoz a Vodafone-nak és a vízilabdának? Rögtön kiderül!

A Vodafone Magyarország és a Magyar Vízilabda Szövetség ma délelőtt támogatási szerződést írt alá, melynek értelmében a Vodafone segíti az utánpótlás-nevelést, illetve a magyar férfi és női vízilabda-válogatott felkészülését a jövő évi pekingi olimpiára. A Vodafone magyar leányvállalata névadó szponzora lesz a férfi Magyar Kupának, a februárban négy nemzeti válogatott részvételével megrendezendő női nemzetközi tornának, és a Sulipóló-sorozatnak.

˝A sport olyan értékeket közvetít, amelyek a Vodafone számára is meghatározóak. Ilyenek a csapatszellem, az ellenfél tisztelete, a mindenkori felkészültség fontossága, a győzni akarás és a fair play˝ – mondta dr. Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. ˝A Vodafone komoly üzleti célokat tűzött ki maga elé, ezért adja magát a párhuzam a pekingi olimpiára készülő magyar vízilabda-válogatottakkal˝.

˝A teljesítménykényszer köti össze a sportot és az üzleti életet. Örülünk, hogy a Vodafone-nal olyan támogató állt a magyar vízilabda mögé, amelynek nevét világszerte a sportbeli sikerekkel kötik össze˝ – mondta dr. Martin György, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

˝A magyar vízilabda válogatott címvédőként utazik az Olimpiára, Pekingből is aranyéremmel szeretnénk hazatérni. Bízunk abban, hogy a Vodafone, egy sikeres vállalat támogatása további sikerek ösztönzője lesz majd˝ – jelentette ki dr. Kemény Dénes a magyar vízilabda válogatott szövetségi kapitánya.

A Vodafone szándékai szerint hosszú távú szerepet vállal a vízilabdasportban a most aláírt szerződéssel. A szövetség mellett a Vodafone Magyarország kiemelten támogatja Kásás Tamást, a magyar vízilabdasport emblematikus figuráját, a nemzeti válogatott kiváló játékosát.

˝Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a magyar vízilabda sport egyik legjelentősebb, elkötelezett támogatója, a Vodafone Magyarország érdemesnek tartott arra, hogy egyéni szponzori szerződést kössön velem˝ – mondta Kásás Tamás, válogatott vízilabdázó.

˝Kásás Tamás állócsillag a magyar vízilabdasport egén. Személyében megtaláltuk azt a kiváló sportembert, aki régóta, folyamatosan és kiegyensúlyozottan teljesít, sikert sikerre halmoz. Tamás a magánéletben is példakép, örülünk, hogy a Vodafone ügyfelei számára ő is alakítja a cégünkről alkotott képet ˝ – tette hozzá Beck György.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák