Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Vodafone újabb nagy dobása

Kütyük

A Vodafone újabb nagy dobása

Mi köze van egymáshoz a Vodafone-nak és a vízilabdának? Rögtön kiderül!

A Vodafone Magyarország és a Magyar Vízilabda Szövetség ma délelőtt támogatási szerződést írt alá, melynek értelmében a Vodafone segíti az utánpótlás-nevelést, illetve a magyar férfi és női vízilabda-válogatott felkészülését a jövő évi pekingi olimpiára. A Vodafone magyar leányvállalata névadó szponzora lesz a férfi Magyar Kupának, a februárban négy nemzeti válogatott részvételével megrendezendő női nemzetközi tornának, és a Sulipóló-sorozatnak.

˝A sport olyan értékeket közvetít, amelyek a Vodafone számára is meghatározóak. Ilyenek a csapatszellem, az ellenfél tisztelete, a mindenkori felkészültség fontossága, a győzni akarás és a fair play˝ – mondta dr. Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. ˝A Vodafone komoly üzleti célokat tűzött ki maga elé, ezért adja magát a párhuzam a pekingi olimpiára készülő magyar vízilabda-válogatottakkal˝.

˝A teljesítménykényszer köti össze a sportot és az üzleti életet. Örülünk, hogy a Vodafone-nal olyan támogató állt a magyar vízilabda mögé, amelynek nevét világszerte a sportbeli sikerekkel kötik össze˝ – mondta dr. Martin György, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

˝A magyar vízilabda válogatott címvédőként utazik az Olimpiára, Pekingből is aranyéremmel szeretnénk hazatérni. Bízunk abban, hogy a Vodafone, egy sikeres vállalat támogatása további sikerek ösztönzője lesz majd˝ – jelentette ki dr. Kemény Dénes a magyar vízilabda válogatott szövetségi kapitánya.

A Vodafone szándékai szerint hosszú távú szerepet vállal a vízilabdasportban a most aláírt szerződéssel. A szövetség mellett a Vodafone Magyarország kiemelten támogatja Kásás Tamást, a magyar vízilabdasport emblematikus figuráját, a nemzeti válogatott kiváló játékosát.

˝Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a magyar vízilabda sport egyik legjelentősebb, elkötelezett támogatója, a Vodafone Magyarország érdemesnek tartott arra, hogy egyéni szponzori szerződést kössön velem˝ – mondta Kásás Tamás, válogatott vízilabdázó.

˝Kásás Tamás állócsillag a magyar vízilabdasport egén. Személyében megtaláltuk azt a kiváló sportembert, aki régóta, folyamatosan és kiegyensúlyozottan teljesít, sikert sikerre halmoz. Tamás a magánéletben is példakép, örülünk, hogy a Vodafone ügyfelei számára ő is alakítja a cégünkről alkotott képet ˝ – tette hozzá Beck György.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés