Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadiúj kártyafüggetlen mobil 2.990 forintért – holnaptól!

Kütyük

Vadiúj kártyafüggetlen mobil 2.990 forintért – holnaptól!

A Motorola abszolút low-end mobilja most minden korábbinál olcsóbban a miénk lehet.

Ahogy arról már néhány napja beszámoltunk, a Saturn október 25-én, vagyis holnap nyitja meg legújabb hazai áruházát a Duna Plazában. Ennek kapcsán a cég weblapján egészen ma délelőttig volt egy szavazás, melynek az volt a lényege, hogy a leendő vásárlók SMS-ben adhatták le a voksukat arra, hogy a nyitás napján a Trinet TR1000 mikrohullámú sütő, vagy a Motorola F3 mobiltelefon kerüljön mindössze 2.990 forintba. Most már tudni lehet, hogy ez utóbbi nyert, még hozzá 45 szavazattal, 23 ellenében, vagyis holnaptól a Saturnban kevesebb mint 3.000 forintért lehet a miénk a legegyszerűbb Motorola telefon.

A magyar T-Mobile-nál Domino csomagban jelenleg 9.990 forintba kerül a Motorola ezen készüléke. A hivatalos magyarországi forgalmazónál most 12.900 forint a Motorola F3 listaára, mely egyébként fekete, kék és piros változatokban kapható. A Motorola MotoFone F3 a német T-Mobile október eleji pre-paid akciójában egyébként mindössze 9,95 euróba, vagyis mintegy 2.500 forintba került.

Mint ismeretes, a GSM Association idén februári szavazásán a Motorola F3 nyerte el ˝Az év alsókategóriás mobiltelefonja˝ díjat. A MotoFone F3 egy elegáns megjelenésű és egyben rendkívül könnyen kezelhető készülék. A telefon a mai divatnak megfelelően ultra-vékony kialakítást kapott – a telefon vastagsága mindössze 9 milliméter. Mint ismeretes, a világ jelenlegi legvékonyabb telefonja, a Samsung U100 5,9 milliméter vastag.

A MotoFone F3 egyik legfontosabb újítása a ClearVision kijelző, mely EPD (Electrophoretic Display) technológiája révén minden korábbinál kontrasztosabb és nagyobb fényerejű képet biztosít, így a kijelzőről még erős napsütés mellett is könnyedén leolvashatók a különböző információk. A display egyébként jelentősen eltér a manapság használatos mobil LCD-ktől: sokkal inkább a régi LED-es órákra hasonlít. A kijelző alatt amúgy egy speciális, a kisebb-nagyobb külső behatásoknak ellenálló billentyűzetet helyeztek el a fejlesztők.

A polifonikus csengőhangokkal és nagy hangerejű hangszóróval felvértezett Motorola F3 további fontosabb specifikációi közé tartozik a nagy méretű ikonokból felépített és könnyen kezelhető menürendszer, a fejlett hangfunkciók, illetve az átlagosnál hosszabb készenléti és beszélgetési idő. Kamera nincs a GSM (F3) és CDMA (F3c) változatban is megjelent készülékben. A telefonról készített tesztünk az alábbi linken érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés