Connect with us

technokrata

Új strapamobil: por és víz nem számít!

Kütyük

Új strapamobil: por és víz nem számít!

Egy vadonatúj telefon, az aktív életstílust folytató emberkéknek.

A BenQ – immár a Siemens nélkül – elkészítette legfrissebb strapamobilját, mely a keresztségben a BenQ M7 nevet kapta. A candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítású újdonság 105 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 17 milliméter vastag, miközben a mérlegen egész pontosan 93 grammot nyom. Érdekesség, hogy a telefon minden további nélkül képes ellenállni a ráfröccsenő víznek, illetve az intenzív porterhelésnek.

A 262 ezer színárnyalatú TFT display a mai elvárásoknak megfelelően QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású. A hátlapba szerelt digitális fényképezőgép modulban egy 2 megapixeles CMOS képszenzort találunk, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos felbontású fényképek készíthetők. Az előlapi kiegészítő kamera VGA felbontású, és logikusan elsősorban videóhívásokhoz használatos.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék a wireless technológiák közül a GPRS-t, az UMTS-t és a Bluetooth 1.2-t támogatja. Az 50 MB kapacitású belső memória microSD (TransFlash) memóriakártyákkal egészen 2 GB-ig bővíthető, ezenkívül pedig említést érdemel még az USB 1.1 adatátvitel, az MP3/AAC zenelejátszó alkalmazás, az A-GPS szolgáltatás, a WAP 2.0 böngésző, illetve a 920 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor, mely maximum 5 órás beszélgetési időt, illetve 400 órás készenléti időt képes biztosítani a számunkra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák