Connect with us

technokrata

Kémfotók a titkos újdonságról

Kütyük

Kémfotók a titkos újdonságról

A HTC a jelek szerint tovább kívánja bővíteni Touch termékcsaládját.

A tajvani gyártó először a hagyományos kialakítású Touch készülékkel rukkolt elő, majd pedig nem sokkal később bemutatta ennek szétcsúsztatható kialakítású változatát, a HTC Dualt. A következő, hivatalosan egyelőre még be nem jelentett újdonság Touch Cruise névre hallgat, és korábban egyébként Polaris fejlesztési kódnéven volt ismert. Lássuk, hogy pontosan mit is tud ez az új masina!

A Windows Mobile 6 Professional operációs rendszert futtató HTC Touch Cruise pontos méret-, illetve tömegadatai egyelőre ismeretlenek, az viszont már most biztosra vehető, hogy a megfelelő számítási teljesítményről ezúttal egy 400 MHz-es órajelű Qualcomm MSM 7200-as processzor gondoskodik. A microSD memóriakártyákkal könnyedén bővíthető integrált memória áll egyrészt 128 MB RAM-ból, másrészt pedig 256 MB flash ROM-ból.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) HTC újdonság GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA (3,6 Mbit/s) hálózatokban egyaránt használható, és természetesen a Wi-Fi (802.11b/g), illetve a Bluetooth 2.0 sem hiányzik belőle. A GPS-es HTC Touch Cruise kapcsán említést érdemel még a 2,8 colos képátlójú QVGA (320×240 pixel) érintőkijelző, a 3 megapixeles (AF) és 0,3 megapixeles kamera, illetve a sztereó FM rádió. A készülék várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák