Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotók a titkos újdonságról

Kütyük

Kémfotók a titkos újdonságról

A HTC a jelek szerint tovább kívánja bővíteni Touch termékcsaládját.

A tajvani gyártó először a hagyományos kialakítású Touch készülékkel rukkolt elő, majd pedig nem sokkal később bemutatta ennek szétcsúsztatható kialakítású változatát, a HTC Dualt. A következő, hivatalosan egyelőre még be nem jelentett újdonság Touch Cruise névre hallgat, és korábban egyébként Polaris fejlesztési kódnéven volt ismert. Lássuk, hogy pontosan mit is tud ez az új masina!

A Windows Mobile 6 Professional operációs rendszert futtató HTC Touch Cruise pontos méret-, illetve tömegadatai egyelőre ismeretlenek, az viszont már most biztosra vehető, hogy a megfelelő számítási teljesítményről ezúttal egy 400 MHz-es órajelű Qualcomm MSM 7200-as processzor gondoskodik. A microSD memóriakártyákkal könnyedén bővíthető integrált memória áll egyrészt 128 MB RAM-ból, másrészt pedig 256 MB flash ROM-ból.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) HTC újdonság GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA (3,6 Mbit/s) hálózatokban egyaránt használható, és természetesen a Wi-Fi (802.11b/g), illetve a Bluetooth 2.0 sem hiányzik belőle. A GPS-es HTC Touch Cruise kapcsán említést érdemel még a 2,8 colos képátlójú QVGA (320×240 pixel) érintőkijelző, a 3 megapixeles (AF) és 0,3 megapixeles kamera, illetve a sztereó FM rádió. A készülék várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés