Connect with us

technokrata

Bezuhant a 4 GB-os Sony Ericsson W950i ára

Kütyük

Bezuhant a 4 GB-os Sony Ericsson W950i ára

A Sony Ericsson óriási integrált memóriás készüléke ma már igen kedvező áron kapható.

Emlékezetes, hogy a Sony Ericsson 2006 februárjában, a 3GSM Világ Kongresszuson lebbentette fel a fátylat a W950i-ről, melynek kezdőára nem kevesebb mint 500 euró, vagyis mintegy 125 ezer forint volt. Ma már ennek az árnak a töredékéért is a miénk lehet egy ilyen készülék.

A Sony Ericsson W950i nem egy európai országban már 190-200 euró ellenében, vagyis kevesebb mint 50 ezer forintért hazavihető, természetesen kártyafüggetlen verzióban. Hazánkban még 50 ezer forintnál többe kerül a készülék, de nem sokkal, vagyis a közelmúltbéli árzuhanást követően most nagyon is érdemes lehet lecsapni egy-egy példányra.

A W950i azok számára lehet ideális választás, akiket hidegen hagyja, hogy a telefonban ezúttal kivételesen nincs digitális fényképezőgép modul, cserébe viszont 4 GB-os integrált memóriát, nagyméretű érintőkijelzőt és UMTS adatátvitelt kapunk. A Symbian operációs rendszerű okostelefonnak egyébként talán a nehezen kezelhető billentyűzete az Achilles sarka, ezenkívül pedig bizony még a Wi-Fi is hiányzik a mobilból.

A telefonról készített tesztünk az alábbi linken olvasható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák