Connect with us

Hirdetés

technokrata

5 megapixel, optikai zoom – új Samsung mobil Európának

Kütyük

5 megapixel, optikai zoom – új Samsung mobil Európának

A Samsung ma végre hivatalosan is bejelentette, hogy piacra dobja a Samsung G800-at, mely a világ első 5 megapixeles és 3x-os optikai zoommal rendelkező kamerás telefonja.

A Samsung G800 a válasz a vásárlók igényére, hogy egyetlen eszközben találják meg a digitális fényképezőgépet és a multimédiás mobiltelefont. Az optikai zoom például igen elterjedt a legtöbb digitális fényképezőgépnél, ám a G800 a gyártó közlése szerint az első és eddig egyetlen olyan 5 megapixeles kamerával ellátott GSM telefon, mely biztosítja ezt a lehetőséget.

A G800-ban ezenkívül megtalálhatók olyan, még a korszerű digitális fényképezőgépeknél is újnak számító lehetőségek, mint az arcfelismerés, vagy a széles dinamika tartomány (WDR). A közeli felvételeket és nagy részletességű fotókat lehetővé tevő 3x-os optikai zoommal és xenon vakuval ellátott G800 továbbá olyan fejlett funkciókkal is rendelkezik, mint például a panorámakép, a sorozatkép, vagy a makrófelvétel.

A G800 nemcsak elkészíti a képeket, hanem igen egyszerűen biztosítja a képek és videofelvételek megosztását is. Sőt, a G800 profi képszerkesztő funkciókkal is el van látva, hogy filmjeinket könnyen vághassuk, beilleszthessük és szerkeszthessük. A mobil blogging funkció segítségével nagyon egyszerűen feltölthetjük kedvenc felhasználói tartalmainkat (UCC), a HSDPA (3,6 Mbit/s) támogatás pedig azt is jelenti, hogy fotóinkat és videóinkat igen gyorsan eljuttathatjuk másoknak is.

A microSD kártyákkal bővíthető G800 kamerája új grafikus kezelőfelülettel (GUI) van ellátva, mely intuitív és egyszerűen használható, hogy a telefon kamerafunkciójának használatakor a felhasználó ugyanazt a menürendszert találja meg, mint egy digitális fényképezőgépnél. A 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú kijelző fekvő előnézetben különféle kamerajellemzőket jelenít meg.

A 103x51x16,8 milliméter méretű Samsung G800 megjelenését egész Európában egy nagyobb reklámkampány segíti majd, és a készülék novembertől lesz kapható az európai országokban. Az alábbi linken a G800 kistesójáról, az ugyancsak 5 megapixeles, de optikai zoomot nélkülöző G600-ról készített tesztünk olvasható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés