Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson: fókuszban a muzsika

Kütyük

Sony Ericsson: fókuszban a muzsika

A japán-svéd gyártó továbbra is komoly figyelmet szentel a zenének.

A Sony Ericsson egész Európából keres egy díjátadót az MTV Europe Music Awards eseményre. Az MTV Europe Music Awards hivatalos szponzoraként a Sony Ericsson, az MTV Networks International-lel együttműködésben lehetőséget nyújt egy szerencsés zenerajongó számára, hogy 2007. november 1-jén Münchenben ő nyújtsa át a híres MTV EMA díjat.

A kiválasztott díjátadó számára az MTV és a Sony Ericsson a sztároknak kijáró bánásmódot biztosítja. All-inclusive utazás Münchenbe és közös programok a zene- és szórakoztatóipar legnagyobb világsztárjaival, valamint megjelenés élő adásban a Europe Music Awards eseményt közvetítő 160 országban, amint átadja a díjat 2007. egyik legnépszerűbb európai zenei tehetségének.

A nyertes találkozhat a színpadon a műsor házigazdájával, a hip-hop legenda Snoop Doggal, a Foo Fighters rocksztárjaival és a The Fugees hip-hop trió producerével és tagjával, Wyclef Jeannel. A Sony Ericsson verseny nyertese hivatalosan átad egy sokak által áhított EMA-díjat a világ legnépszerűbb zenesztárjai valamelyikének, és olyan sztárok fellépését nézheti végig közvetlen közelről a kulisszák mögül, mint például Avril Lavigne, továbbá részt vehet a hivatalos MTV After Show Party rendezvényen.

A versenybe Európa bármely országából lehet nevezni. Mindössze el kell látogatni a www.sonyericsson.com/mtvema oldalra, és szavazni a kedvenc ˝New Sounds of Europe˝ (Európa új hangjai) együttesre. Ezáltal automatikusan nevezhetünk a díjátadó-versenyre, melynek keretében be kell számolnunk eddigi legfantasztikusabb zenei élményünkről. A legkreatívabb jelentkező nyeri meg a versenyt, az őt követő további tíz helyezett pedig bebiztosít magának egy-egy vadonatúj W580i Walkman mobilt.

Ebben az évben a Sony Ericsson a ˝New Sounds of Europe˝ (Európa új hangjai) újonnan létrehozott kategóriát is támogatja, melynek keretében Európa 18 piacán kérték fel a nézőket, hogy nevezzék meg a 2007-es év legmenőbb feltörekvő zenei tehetségét egy Európa-szerte lebonyolított online, illetve mobilos szavazás keretében. Az élen végzők közül térségenként egy előadót választanak ki, hogy fej-fej mellett küzdjenek meg az együttesek pán-európai megmérettetésében.

A három legjobb helyezést elérő előadók Münchenbe repülnek és a díjátadó napján (november 1.) nyilvános online és élő SMS-szavazás dönti el, melyik közülük a legnépszerűbb együttes. A nyertes együttes nemcsak, hogy lehetőséget kap, hogy fellépjen az EMA színpadán, de megkapja a sokak által áhított 2007-es ˝New Sounds of Europe˝ díjat is.

A Sony Ericsson első Walkman telefonját 2005 augusztusában dobta piacra, és 2007 második negyedévének végére világszerte 35,6 millió ilyen készüléket adott el. A Sony Ericsson új alkalmazások és szolgáltatások bevezetésével továbbra is folytatja a mobiltelefonos zeneszolgáltatások ˝újrafogalmazását˝. Ezek a szolgáltatások és alkalmazások egyszerűbbé teszik a zene (és egyéb médiumok) átvitelét a Walkman telefonra, valamint azok kezelésének izgalmas módjait kínálják.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés