Connect with us

technokrata

Régi Zebráját cserélje újra!

Kütyük

Régi Zebráját cserélje újra!

Közkívánatra ismét Zebra nyomtatócsere-program.

A Zebra újraindította a 2006-ban és 2007 elején szervezett nagysikerű nyomtatócsere-programját. A mobil- és ipari nyomtató megoldásokat szállító cég 2008 márciusáig kedvezményes áron nyújt lehetőséget a régi Zebra nyomtatók legújabb modellekre való becserélésére. A nyomtatócsere-programot olyan középkategóriás termékre is kiterjesztik, mint a 105SL sorozat, valamint a közelmúltban bevezetett ZM 400, ZM 600 és S4M. A fenti termékek a Zebra korábbi Stripe sorozatát hivatottak felváltani.


2007 első negyedévében minden tizenegyedik nyomtatót a nyomtatócsere program keretében értékesítettek. Olaszországban éltek leginkább a lehetőséggel, ugyanis a nyomtatók 22 %-a a csereprogram keretében került eladásra.

˝A csereprogram nagyszerű módszer a piac élénkítésére. Jó okot ad az ügyfeleinkkel való kapcsolatfelvételre, és növeli a keresletet˝ – mondta el Melis Zoltán, a Zebra egyik premier partnere, a Bar Code Systems Hungary Kft. (BCS) ügyvezető igazgatója.

Halász Árpád, a Zebra délkelet-európai értékesítési vezetője hozzátette: ˝Idén év elején a nyomtatócsere-program sikere jelentősen megnövelte a Zebra nyomtatási és címkézési megoldásai iránti keresletet. A program továbbra is felhasználóbarát marad, s az eladások gyors növelése érdekében az összes szükséges információval, értékesítési és technikai támogatással ellátja a partnereket˝.

A Zebra ügyfelei a régi nyomtatók új modellekre cserélésével gyorsabb adatátvitelű, Unicode nyelvet támogató, környezetbarát, valamint a korábbiaknál fejlettebb, Ethernet, USB és rádióhullámos csatlakozást biztosító megoldásokhoz jutnak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák