Connect with us

technokrata

Kamu a 8 megapixeles szuper-Motorola!

Kütyük

Kamu a 8 megapixeles szuper-Motorola!

Pedig milyen szép is lett volna…

Az elmúlt héten napvilágot látott néhány, szokás szerint elég gyenge minőségű kémfotó, melyeken többek közt egy állítólagosan 8 megapixeles kamerás Motorola mobil is szerepelt. Jól értesült források szerint ezek a kémfotók minden valós alapot nélkülöznek, egyszerű Photoshop ujjgyakorlatok, tehát a közeljövőben sajnos nem számíthatunk arra, hogy a Motorola meglep minket egy 8 megapixeles telefonnal.

Májusban írtunk arról, hogy amennyiben minden jól megy, akkor idén karácsonykor akár már 5 megapixeles felbontású Motorola mobiltelefont is vásárolhatunk. Nos, most már tudni lehet, hogy az amerikai cég ezen tervének megvalósulása is csúszni fog. Cégen belüli források szerint már javában folyik az első 5 megapixeles Motorola fejlesztése és tesztelése, az egyelőre azonban még fejlesztési kódnévvel sem rendelkező újdonság kereskedelmi forgalomban történő debütálása viszont még jóval odébb van.

Mint ismeretes, az 5 megapixeles Motorola telefonban egy vadonatúj, a Kodak által kifejlesztett CMOS képszenzor teljesít szolgálatot. A jelenlegi Motorola mobilok (például RAZR2) túlnyomó többségével egyébként maximum csak 2 megapixeles felbontásban fotózhatunk.

A rivális gyártók közül a Nokia az N95-tel, a Samsung a G600-zal és G800-zal, a Sony Ericsson a K850i-vel, az LG pedig a KG920-szal képviselteti magát az 5 megapixeles mobilok piaci szegmensében. Az alábbiakban három, 5 megapixeles fotós mobiltelefon tesztje olvasható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák